Breaking News
Loading...
June 20, 2012

Info Post
Sepanjang pengalaman aku, aku tak pernah dengar dari mulut ulama pas bagi nasihat dekat kita belajar bersungguh-sungguh dan mencari ulama atau tok-tok guru yang hebat-hebat untuk kita menuntut ilamu agama dari mereka, kebanyakan ulama pas yang ada hanya tahu mengkafirkan sesama Islam, memaki hamun saudara seagama dan membodohkan orang Islam yang lain...

Korang tengok video nie sampai habis, baru korang tahu apa yang aku maksudkan....

16 comments:

Anonymous said...

sungguh malang sekali, pencacai pencacai pas hanya taksub kepada ustaz yang dilahirkan pas ajer. walaupun ada ustaz lain yang berikan nasihat, mereka tak akan menerimanya walaupun perkara itu benar. mereka lebih suka menerima yang buruk dari yang baik.

Anonymous said...

Tak payahlah nak puji ustaz umno ni. dia ni lebih dasyat drp wahabbi. suka putar belit hadis

Anonymous said...

apa hadis yang dia putar belit tu? mai la share kat sini...

Anonymous said...

Puak DAJJAL mana tahu pasal hadis!!!

Anonymous said...

betul bro, selalunya orang kedekut ilmu, tak mau share kitab atau buku yang dia baca takut2 orang lain lebih cerdik dari dia dan amatlah jarang sekali orang nak share sape tok guru dia, tapi ufb sanggup share semua tu untuk kebaikan umat islam.

Anonymous said...

banyak putar belitnya..demontrasi dia kata haram.pi ikut demo juga haram..time k pop dia kata tak kena..program yg baik bawa k pop jd tak betul..tak berani dia nk sebut program k pop tu haram..

Ustaz Ouch said...

Kalau ustaz tak PAS tu semua wahabbi...tapi kalau ustaz PAS pulak apa dia......syiah ke.....heheheh

Anonymous said...

masyaallahhh..senang2 je nuduh ustaz putar belit hadith..ingat2lah kesan tuduhan tersebut.

Anonymous said...

Diorang tu kalau ustaz tu mencarut2, memaki2,mnghina org lain dan klakar2 br diorg respect dan bru btul2 ustaz...dasar hati yg telah mati x mau mnerima kbaikan..hati tlh mati....biar hitam ttp dikata putih...hati dn pmikiran tlh diracuni... ALLAH maha Mengetahui....

Reverse Gear said...

PAS lagi suka hulur limau kat penjual daging babi, dari bermuzakarah dengan saudara sendiri

Anonymous said...

Ustad PAS ni mulut mcm longkang....cakap aje busuk.

Anonymous said...

mATI HIDUP BALIK PUN SAYA TAK AKAN PERCAYAKAN USTAZ pas

Anonymous said...

Ustaz PAS hanya belajar 1/4 dari ilmu Islam, yg selebihnya tokok tambah untuk kepentingan sendiri

Anonymous said...

Nampak sangat ko tak pernah dengar ufb punyer penjelasan pasal k pop bro. bukak sikit minda tu bro, cari dulu bukti baru komen.... jangan main cakap jer...... jangan jumudkan minda ko tu.... ko ingat ustaz pas ko cakap betul sangat ker?

Anonymous said...

Tanda kehancuran islam yg nyata.melayu islam dh berpecah hanya kerana politik,ingatlah tujuan as al kt diturunkan dibumi ini.nasihat untuk diri says dan teman2 renungkanlah

Angelsvzqs said...

Ustaz PAS hanya belajar 1/4 dari ilmu Islam, yg selebihnya tokok tambah untuk kepentingan sendiri