Breaking News
Loading...
August 31, 2012

11 comments:

Anonymous said...

InsyaALLAH!

Anonymous said...

bendera pakatan buruk benar !

Anonymous said...

Sila buat kajian, ape itu Sang Saka, dan bendara East India Company

Anonymous said...

saya kira bendera malaisia itu harus ditukar saja kerna bendera malaisia itu dicopas dari bendera amerika.

gak ada aslinya bendera malaisai itu. rakayat malaisia sekarang udah berani dan pinter ya, merekA GAK MAHU DIBOHONG LAGI OLEH PARATI UMNO ITU. SEMUGA DEMOKRASI MALAISIA AKAN SUKSES, SYABAS WARGA MALAISIA.

Anonymous said...

Woi Indon 7:36 AM... Sebab nak buat negara republik macam korang lah negara Indonesia porak peranda, kalo nak negara republik pegi balik indonesia cari kerja kat sana atau korang buat dosa joget dangdut atas kubur... indonesia yang dulunya negara islam dah berpecah belah sebab republik... Indonesia banayak dosa la sebab tu banyak malapetaka macam tsunami dan lain2, Malaysia jugak yang beri bantuan kat korang Indon Haramjadah...

rizal said...

Kita lihat saja bala yg menimpa Negara Indonesia........Kawen dgn org Islam tapi tidak Tuka agama....word Allah guna pakai dlm gereja......dangdut sana sini.....murtad sesuka hati.....Islam pun Mcm tk Islam amal ilmu hitam.....bullshit ..

Anonymous said...

woi indon!! kau jgn nak msuk campur kat sni..ko pergi balik negara ko,menyemak jer kat sni.pastu sibuk nak msuk campur..

Anonymous said...

Dah macam bendera singapura pulak dah. Ada apa apa ke? Berkiblatkan komunis singapura?

Anonymous said...

Hanya yang bodoh dan bangang lagi baghal saja yang sokong fuckatan rakyat. . Indon 7:36 jgn menyibuk

Anonymous said...

jangan marah kat indon 7:36AM tu, dia tengah boring tu, 3 hari cuti, tak ada simen yang nak di bancuh.

Anonymous said...

Jangan dilayan dia ni.... Ada pihak yng hendak huru harakan Malaysia Indonesia... Ini semua mainan halus....