Breaking News
Loading...
February 28, 2013

Info Post
Satu forum bertajuk "preparation for election" anjuran dua ngo, action network & catholic graduates movement of malaysia akan di adakan di dewan gereja st peter, melaka.

Soalannya, untuk apa ngo berteraskan kristian menganjurkan forum pilihanraya dan menjemput dua anak melayu Islam memberi "talk" pada forum itu...???

Aku yakin dan percaya forum yang adi anjurkan oleh ngo kristian ini akan mirip macam forum memeluk Islam seperti yang pernah di anjurkan oleh bar council tahun 2008 dulu.

Forum anjuran ngo kristian ini bukan nak bincang sangat pasal pilihanraya pun, tapi perbincangan tertumpu kepada penggunaan kalimah Allah... tak percaya korang tengok je la nanti. sumber: JPX




2 comments:

Anonymous said...

Komen saya..dua ekor melayu ni bengong, pengkhianat bangsa, penipu dan pemutarbelit punya manusia...patut lah kau jadi anjing suaram dan malaysia kini..

Anonymous said...

ngko kira dua ekor sahaja. Yang berekor-ekor di atas yg menghina Rasulullah ngko kenapa tak tentang? ngko pun sama aje macam anjing amporna...