Breaking News
Loading...
February 14, 2013

Info Post

Mat sabu kata dalam harakah, timbalan pengerusi spr (sekarang) datuk wan ahmad wan omar menjadi dalang konspirasi terancang untuk memenangkan bn di sabah, padahal di waktu itu, datuk wan ahmad bukanlah pengerusi spr sabah dan dia belum berkerja lagi dengan spr...

Bermakna mat sabu dah tuduh salah orang la, bodoh punya timbalan presiden pas, kalau nak tuduh orang pun buat lah home work dulu, jangan lah main hentam je, apa pun nanti mat sabu, harakah and the gang boleh lah standby duit banyak-banyak buat bayor saman...

7 comments:

Anonymous said...

Apalagi...saman jer.....depa ingat negara mak bapak depa punya...suka suki tudoh org....

Anonymous said...

pas tak boleh hidup tampa fitnah dan fitnah terjadi kerana wujudnya pas.

fikir-fikirkan.

Anonymous said...

mat sabu memang bengong tapi orang yang undi dia lagi bengong

Anonymous said...

finah adalah makanan pas, tak ada fitnah pas boleh mati.

Anonymous said...

pas oh pas
kenapa kau suka fitnah
macam mana aku(PAS) xfitnah
memang makanan aku 2x

Anonymous said...

kalau tak fitnah orang bukan pas namanya.ikut sedap mulut je mat cabul bini orang.ok.....kita serius pulak..kalau betul spr tidak bersih dan dikuasai oleh bn bagaimana kelantan,selangor,pulau pinang,wilayah persekutuan kl, dan perak boleh jatuh ke tangan mereka.......negeri sembilan hampir jatuh jugak....mat sabu juga boleh menang.....kalau spr dan bn main tipu tiada seorang pun pakatan rakyat menang.yang ini memang betul tipu.puihhhhhhh.

Anonymous said...

saman aje..kasi ajar sikit..bodo x study dulu seblom keluar statement..mmg mat sapu betullah..