Breaking News
Loading...
March 14, 2013

Info Post

Anak pompuan lanun kiram baru beli i-phone 5, kini dia sudah memiliki akaun twitter, setakat ini followers dia dah 1839, termasuk aku, hahahaha...

Aku cadangkan pada korang semua yang ada akaun twitter, tolong la jadi follower dia, kesian beb anak raja punya akaun twitter ada seribu lebih je...

Lepas tu bila korang dah follow dia, apa lagi, mulakan lah serangan maut korang pada twitter dia, ingat jangan la pulak tulis bahasa melayu kat twitter dia, pasal menatang nie tak reti bahasa melayu, korang tulis la bahasa inggeris atau sapa yang pandai bahasa tagaloq, (boleh guna khidmat penterjemah google translate)...

Kalau tentera dan polis kita menyerang lanun sulu di lahad datu, apasalahnya kalau kita juga turut berjuang serang anak pompuan lanun sulu nie dalam peperangan cyber, kalau boleh korang post kan gambar geng-geng lanun bapak dia yang mati katak kena tembak oleh pasukan polis dan atm kita, buat dia sampai moral down, sampai dia gile dan bunuh diri, andai kata dia block korang, bermakna korang dah menang la tu...

Kalau sesiapa pro pasal cek id dan ip address, cuba cek, adakah ini real anak lanun kiram punya akaun twitter atau akaun twitter ini di control di sebuah pejabat di tropicana damansara... mane la tau kan...


2 comments:

Anonymous said...

Sial la betina ni, dalam twitter kaw2 di burukan malaysia.

Anonymous said...

SILA PASTIKAN BAHAWA TWITER TU BENAR-BENAR DIPUNYAI OLEH ANAK PEREMPUAN KIRAM, KERANA TIDAK MUSTAHIL TWETER TU DIUJUDKAN OLEH PUAK-PUAK PAKATAN YANG BEROPERASI DI TROPICANA