Breaking News
Loading...
March 17, 2013

Info Post

Rilek la, kalau tak salah kenapa kelam kabut, kenapa panic, solution nya senang je, buat la sumpah laknat, kalau saiful berani bersumpah, PI Bala pun berani bersumpah takan lah anwar yang dikata hero rakyat tak berani kut...

Kenapa nak salahkan umno? sedangkan totey ko tu yang jahat, dasar totey tak de pantang larang, jantan betina kau sebat...


Di akhir video anwar kata "menggunakan media untuk menyebarkan fitnah, nama dia melayu muslim" kalau tak silap aku, harakah daily antara media politik pertama yang siarkan gambar itu, tapi di tarik balik, tak tau kenapa...

10 comments:

Anonymous said...

eh
blog tu mana ada tulis nama si pulan si pulan, blog tu tulis Raja Goyang je..harakah yang tuduh bang non dalam gambar tu.. U ulang I saman

Anonymous said...

Haprakkah Daily tarik balik sbb mereka terlupa yg mereka bukan lagi "melayu muslim" spt yg anwar kata.

Dah buat posting baru tersedar mereka bukan muslim, sbb tu tarik balik.

Anonymous said...

Kenapa anwar melenting marah2.. dengan kemelentingan dia itu menunjukkan......., nuar makan cili, nuar la rasa pedas.

Anonymous said...

Raja Goyang, tu nama yang ditulis dalam blog rajagoyang360. Harakah tulis 'Anwar'. Harakah memang nak kena saman la..tak pun harakah untuk kesekian kalinya terlebih nak support anwar. harakah oh harakah, ubat kuat dah kurang ke?

Anonymous said...

"menggunakan media untuk menyebarkan fitnah, nama dia melayu muslim"

Sah!!
bang Non marahkan Harakah kah kah..
Sebab harakah yang letak nama ANUWAR dulu.. hahaha.

Nuaq pun dah kata harakah memfitnah dan 'nama dia melayu muslim', sudah tentu dia kata harakah tak Islamic.

Anonymous said...

tanya pada mat sabu siapa peliwat terbilang
tentu jawab mat sabu nwar dalam syarahan
tanya pada karpal siapa moralnya hilang
tentu jawab karpal nwar dalam perkataan

tanya pada azizah siapa anugerah tuhan
tentu jawab azizah nwarlah sayang
tanya pada bad rule siapa imam mehdi pilihan
tentu jawab ustaz nwar dalam ingatan

tanya pada abim siapa hebatnya orang
tentu jawab abim nwarlah pilihan
azizah bini nwar turut dijulang
anugerah khadijah isteri nabi diberi sandang

tanya pada saiful siapa liwatnya seorang
tentu sumpah saiful nwarlah jantan
tanya pada eskay siapa pelanggan jalang
tentu sumpah eskay nwarlah jantan

tanya pada khalifah lim siapa pm pakatan
tentu jawab khalifah lim nwar ditatang
tanya pada haji adi siapa pm pakatan
tentu jawab haji adi nwar dalam perjanjian

tanya pada nik aziz siapakah ahli surga tersayang
tentu jawab nik aziz nwar dalam ilham
orang umno kena jilat kaki inilah orang
memang sangat hebat ini binatang

Anonymous said...

Bangsat kau aNU wAR ...PENJUBO TEGAR MALAYSIA ...

Anonymous said...

Ko yang menjubo lubang taik Mat saleh ko kata pulak itu semua fitnah Melayu Muslim...ini penghinaan kepada semua orang melayu...memang kau Dajjal ...

Anonymous said...

Aku amat setuju sekiranya puak pkr, pas dan dap mengadakan sembahyang hajat dan bacaan yasin ... lebih-lebih lagi yasin 40. Amalkanlah selama 40 malam tanpa ditinggalkan walaupun semalam. Cukupkanlah 40 orang. Dengan ikhtiar ini InsyaAllah kita akan mendapat petunjuk. Memang teruk umno menfitnah anwar ... sebagai orang yang teraniaya mohonlah kepada Allah ... semoga Allah melaknat dan menimpakan bala dan azab yang pedih di dunia dan akhirat kepada pelakun yang melakukan fitnah tersebut ... sekiranya ianya bukan fitnah dan ianya adalah kebenaran maka mohonlah juga agar Allah menimpakan bala dan azab yang pedih kepada pelaku yang melakukan perbuatan tersebut. Doanya "Ya Allah sekiranya Anwar memang difitnah maka engkau turunkanlah azab yang pedih di dunia dan di akhirat yang tiada ubatnya kepada pelakun vidio lucah yang menyamar sebagai anwar, sekiranya memang Anwar yang melakukannya engkau timpakanlah azab yang pedih kepadanya kerana perlakuannya itu. PKR, PAS dan DAP mempunyai bahagian, cawangan dan ranting masing-masing ... syorkan agar setiap ranting membuat apa yang dicadangkan di atas ... tentu mereka bersemangat mahu melakukannya ... InsyaAllah doa anda akan dimakbulkan

Anonymous said...

terlalu banyak kerja yang umno kena buat. ingat umno tak de kerja ke nak mengekor mana dia pergi. klau tak buat sumpah je habis cerita. tak pun saman je sapa yg kluarkan gmbo ni. itu pun klau rasa g,bo tu awak la