Breaking News
Loading...
April 23, 2013

Info Post
Cuba korang dengar apa yang chegubard cuba nak menipu...

Berbelit-belit dia bercerita supaya orang percaya lelaki yang peluk china doll itu bukan anwar tapi ada orang yang menyerupai anwar di thailand...

Akhirnya untuk melepaskan kemarahan kerana mereka masih lagi tak jumpa lelaki yang menyerupai muka anwar di thailand, pegawai jasa dan polis cawangan khas di panggil barua...



15 comments:

Anonymous said...

bangkai punya budak, bapak aku polis cawangan khas la sial, sanggup kau kata bapak aku barua, padahal bapak aku tak pernah kenal kau pun.

Anonymous said...

buktikan dgn tunjukkan sms sabrimi tu pada rakyat...kalau anda benar...

Anonymous said...

YA ALLAH YA TUHANKU, DOAKU HANYA SATU, MINTA LA SI LAKNAK NI KALAH DALAM PRU 13 NI

Anonymous said...

Kalau sempat bertaubat dan minta maaf kepada semua pihak yang difitnah sebelum mati ... cincin 24 j apa cerita ? Agak-agak kalau bercakap .....

Anonymous said...

Si haprak ni masih pakai title ^Cik gu^ ke ?

Anonymous said...

Dari Parlimen Rembau merempat ke DUN Sg. Acheh .... menjaja air lior .

assaad said...

MasyaAllah. Kenapa jadi berbelit-belit. Sumpah muhabalah yang begitu mudah dan ringkas sudah cukup untuk menjernihkan keadaan.

Kenapa DS Anuar takut bersumpah jika tidak bersalah. Apa bersumpah itu hanya mainan ke? tak tahulah kalau DS Anuar bermahzab Syiah? Kahwin kontrak 1 jam pun boleh!.....

Fikir-fikirkanlah.

Saat Jais
www.treat-cure.com
http://saatjais.wordpress.com

abas buragas said...

ooooo....klu bukti audio ko nak suruh orang percaya....klu bukti video ko ckp itu semua besi....aku rase klu setakat bukti audio lg senang nak buat rakaman...

abas buragas said...

ooooo....klu bukti audio ko nak suruh orang percaya....klu bukti video ko ckp itu semua besi....aku rase klu setakat bukti audio lg senang nak buat rakaman...

abas buragas said...

pe kata suruh je cikgu Bard tu bersumpah mubahalah je...abis cite

Anonymous said...

Kepala datuk nenek babi bard sibinatang haramja dah pkr ni.
Aku ddengar banyak ucapan daribinanatang pkr .semuanya mulut munafik paling celaka .
Pembohong


Tak percaya dengar srikandi pkr aisah anak haramjadah tu berucap. Pasri haramjadah. Termasuk mak bapak datuk nenek keturunan betinasial aisyah pembohong

Anonymous said...

apa tu

Anonymous said...

KALAU BOHONG, BERSUMPAH LAKNATLAH, REPORT POLISLAH, PROTESLAH ATAU SEMBAHYANG HAJATLAH...DASAR PENIPU, MENIPU DAN MENIPU. SIAL.

Anonymous said...

apa tu? heran, heran, makin lama makin merepek..

Anonymous said...

Bahasa biar Beradab sikit.Sebab politik bahasa kamu semua biadap.Bila bercakap hal Islam dan Sumpah,jangan celupar dan biadap.Orang comment sihat,ini comment cara orang tidak 'beradab'.Orang kurang 'belajar' pun ada ciri-cirinya dalam comment ini.