Breaking News
Loading...
April 13, 2013

Info Post
Ibarat tompok-tompok tahi unta, itulah kehadiran di program himpunan anak muda di dataran kemerdekaan di shah alam...

Ketika aku tulis cerita nie, safuan anang sedang berceramah...

Kalau di lihat dari kehadiran malam ini, aku yakin anak muda di selangor tidak lagi bersama pakatan, Alahmdulillah...



14 comments:

Anonymous said...

Aku yakin dan percaya kepada ketentuan Allah...


Pakatan akan hancur di PRU 13 nanti..

Percayalah!!!

Anonymous said...

anak muda dari pondok pas jer yang dtg tu kerah kasi ramai

Megat Alam Gempita said...

Semua ahli-ahli PAS tegar yang gelap hati yang pergi mencacai di ceramah ni. Habis duit mereka bagi sedekah karung...akhirnya duit diguna untuk langgan pelacur dan jantan jambu.

Anonymous said...

Yang tinggal cuma golongan taksub.
Sedangkan umat Islam disuruh siasat jika datang berita walaupun daripada orang yg fasik.

Kan jelas di situ, jika Anwar Ibrahim (PKR) & Mustapha Ali (PAS) dituduh berbuat "tak baik", maka kita sebagai umat Islam wajib siasat tuduhan/berita tu.

Bahkan bukti video yang jelas tiada edit & disahkan tulen (tanpa edit) oleh pakar2 luar negara sebaliknya dinafikan kerana begitu taksubnya golongan penyokong taksub ini.

Sedarlah wahai saudara & saudari sebelum korang memilih pemimpin yang batil & menyokong kebatilan.

Kita diberi akal oleh Allah SWT tapi kerana taksub pada Anwar & PAS (disebabkan tertera kata "Islam" pada nama parti) sampai apabila disuruh siasat untuk tahu kebenaran atau kepalsuan pun dielakkan dgn pelbagai alasan.

Siasat...siasat...& siasat.

Itulah caranya untuk tahu kebenaran.
Contohi Dr Sidek Baba yg dah berkawan rapat dgn Anwar Ibrahim lebih daripada 30 tahun tapi akhirnya siasat/kaji selama 3 tahun hingga akhirnya buat keputusan keluar PKR & PR.

Anonymous said...

Mungkin majlis ni tak ada jamuan makan2 kot? so tak ramai le yg datang!

Anonymous said...

komen aku senang je, something wrong la kalau dah bubar parlimen orang yang datang ceramah pakatan banyak nie je, kata shah alam dan selangor strong hole pakatan, tapi takat yang datang crowd macam sukaneka, apa barang...

Anonymous said...

Ingat Umno ingat Umporno

Anonymous said...

Masyallah, macam blog lucah.
Ingat Umno ingat Umporno

Anonymous said...

ada yang tertekan bila tahu himpunan anak muda tak dapat sambutan di shah alam semalam.

Penggali Kubuq said...

Biasalah.. pgram pakatan ramai bila masuk jam 10malam.. walaupun pgram mula jam 09 mlm.. tu biasa.. sebb penceramah utama akan berucap lepas jam 10.. aku dah biasa pergi pgram2 PR.. kalau jam 9 mmng tak ramai.. masuk je jam 10-11malam.. sure penuh..
SO, gambar ni tak menceritakan perkara yg benar.. melainkan dibuktikan ketika penceramah utama, kehadiran sebanyak itu

Media Shah Alam said...

http://mediashahalam.blogspot.com/2013/04/khas-pru-13-himpunan-patriotik-anak.html

Cuba lihat pula himpunan Petriotik anak muda Selangor daripada BN

Anonymous said...

tula sik nk salahkn Umno je tanpa satu bukti pon....igt anak2 muda bodoh mcm totok PR ke....

Anonymous said...

Saya attend ceramah nie semalam. not bad. ramai jgk.... at that time saya pergi pukul 1030 malam... maybe gambar yang u post nie pukul 900 malam kot...

Anonymous said...

memang ramai yang hadir semalam.. dekat 3 juta anak muda hadir.. dalam gambar di atas tak nampak sebab terselit di celah celah rumput..