Breaking News
Loading...
May 22, 2013

Info Post
Harap pihak berwajib segera mengambil tindakan keatas barua-barua ini, perbuatan mereka telah memalukan negara kita, amatlah bodoh membuat demo di kota london...

Kepala penganjur demo itu bernama ben singh (pihak imigresen sila take note) aku tak pasti sama ada ben singh ini bersaudara dengan karpal sing atau tidak, tapi dialah kepala penganjur dan tukang edar risalah menghasut rakyat menolak keputusan pru lepas...

Menurut sumber, kehadiran "rakyat" malaysia pada demo tersebut tidak lebih daripada 250 orang sahaja, hanya 5 rakyat berbangsa melayu, 10 berbangsa india dan bakinya adalah kaum cina yang memiliki kad pengenalan negara kita, dan beberapa orang warga asing yang menjadi sahabat, boyfriend atau girlfriend kepada peserta demo itu...








15 comments:

Anonymous said...

admin, bleh tak jangan publish ajer...hang ada gambar sebagai buktikan...bleh tak p buat report polis...senang polis nak jalankan siasatan...

Anonymous said...

Dah KALAH, kalah laaaa! kalau PR menang tak menipu, kalau BN menang dikatakan menipu? APA SUMBER MAKLUMAT DAN BUKTI PENIPUAN MESTI DIKELUARKAN BERSAMA TUDUHAN.Puak PR sila jawab.

Anonymous said...

Repot polis..? Da jelak dgr repot polis..tian chua beribu repot..apa polis buat? Dan serah pada peja peguam negara..No case..NFA..letih lah..biar lah Kita dapat PM baru yg tegas..kalau tak ajar meka ini, ini lah padahnya, Kalau kita rampas kerakyatan meka baru mekatau langit tinggi rendah..Kerajaan kini d malaukan fan seluruh duniatahu negara kita ini sistem politik nya korup, dan mcm mcm, kelak takmada lrg nak melabur di negara kita..

Anonymous said...

Senang jer,suruh Imigresen batalkan pasport mereka.Kena balik la tu,kalau tidak rasakan jadi PATI di London.

Anonymous said...

HUKUM LE PADA YANG KIANAT PADA NEGARA...

Anonymous said...

this is the chinese' agenda.
i hardly see the face of other fellow malaysians. they thought they could topple the government through the election recently. to me, the Chinese can never be a good and fair government, never. chinese is racist and can never accept the malay as the PM and the sultans as the rulers of this country. IF THEY THINK THEY DESERVE BETTER THAT WHAT THEY GET IN MALAYSIA, THEY CAN ALWAYS MIGRATE TO OTHER COUNTRIES. IF FACT, THEY WOULD BE THE 1ST ONES TO FLEE IF MALAYSIA WAS FACED WITH WAR !!!!

Anonymous said...

CINA DI UK TAK SEMUA STUDENT AKU YG TUKANG MASAK , WAITER DAN JADI BARUA PUN RAMAI , LIHAT MUKA2 CINA TUUU , ADA KE MUKA STUDENT , MALAUN

Anonymous said...

sudah la kaum babi hutan !!!
kat sana ramai yg jadi waiter, construction worker, keje restoran, pembantu kedai etc. brp ribu cina yg study ??? betul kata ANON kat atas ni, muka semua mcm samseng kongsi gelap, muka pelacur, penari kelab malam... I BET THEY DONT SPEAK ENGLISH SO WELL !!!! hahahah cina berlagak !!! cina busuk, BATALKAN PASSPORT GAMPANG2 ANAK BABI NIH....

Anonymous said...

Anonymous suruh report Polis. Apa polis Malaysia boleh buat. Ramai yamg berkuasa taada telur(AG,Polis dan lain-lain)

Anonymous said...

BETUL PANDANGAN ANON MAY 22, 2013 AT 10.30 AM. TAHNIAH DIATAS BERITA PERKHABARAN DAN YANG AMAT PENTING BUAT LAPORAN POLIS, SEBAB UNADANG2 POLIS TANPA REPORT MEREKA TIDAK BOLEH BERTINDAK, WALAUPUN BERLAKU DEPAN MATA MEREKA.

Anonymous said...

report polis apa lucut saja kewargaan mereka bangsa yg tak pernah terima kasih kenapa dulu bangsa ini dimasukkan kedalam menuntut kermerdekaan 1957 org melayu yg bersusah payah mereka tumpang tui haram jadah punya bangsa ekonomi dah sapu lagi nak sapu kuasa politik ka kerajaan harus lihat balik bangsa ini jangan harus di tolong tekan lagi ada kalau bising suruh mereka minta pada dap dan anuar.

Anonymous said...

takder yang cun pun nak jadikan china doll huhuhuhhuuh

Anonymous said...

aku setuju....tapi jangan hangat taik ayam je....bila mereka minta maaf kerajaan cepat maafkan mereka seolah2 kata2 maaf itu mainan mulut saja bukan lahir dihati....x hairanlah mereka mula mempersendakan kita org melayu...aku nak tenguk juga negara mana yg nak terima mereka!!!!!!!!!

Anonymous said...

Betul, kalau Cina ni punya kuasa bukan setakat memerintah malah jika ada jawatan samada di syarikat asing apatah lagi syarikat Cina, mereka ni akan terus menindas bangsa melayu. Cukup lah aku kerja kat kilang Jepun dulu bila mana puak Cina bangsat ni sudah racun mangement bangsa Jepun dengan megutamakan bangsa Cina dari segi jawatan ataupun imbuhan lain. Apa punya melayu bodoh dalam PKR atau PAS yang masih dok menyokong Cina DAP ni.

Anonymous said...

bg tahu dkt polis england,tangkap saja melaun melaun ni..mcm kt singapore,sumbt dlm jel