Breaking News
Loading...
June 24, 2013

Info Post

Sedih aku tengok awek-awek melayu sekarang nie...

Pada aku depa nie bukan nak sokong pembangkang sangat...

Tapi terpengaruh dengan janji-janji bohong konon untuk hapuskan PTPTN...

Terpengaruh dengan janji nak turunkan harga kereta...

Terpengaruh dengan janji nak turunkan harga minyak...

Terpengaruh dengan janji nak tingkatkan kos hidup...

Aku yakin awek tu tak tau kat mane tempat mengundi yang black out...

Terpengaruh dengan janji punya pasal, orang black out dia pun black out juga....
Anak sapa la yang bingai nie....???

14 comments:

Anonymous said...

bukannya terpengaruh, tapi otak letak dekat kepala lutut. Fikirlah sendiri, Allah dah bagi akal...

umnosokmo said...

kalau tak silap aku betina tu anak kacukan beruk dengan babi

Anonymous said...

Contoh generasi muda yg sudah luntur nilai2 murninya...generasi muda yang tiada jati diri...generasi muda yang akan memusnahkan bangsanya sendiri..Ya Allah, kembalikanlah mereka ke jalan yang benar...

Anonymous said...

Sungguh pandai sampai jadi bodoh pula.

Anonymous said...

STUPID STUPID STUPID

Anonymous said...

Anak sapa tk penting
Yg pasti anak2 ni ...akai depa pendek
sbb tu depa pikiaq guna kepala lutut

Anonymous said...

Senang nak mengajar budak-budak pompuan ni. Tangkap dan masukkan dalam lokap bersebelahan dengan penjenayah orang-orang asing. Tok sah lama, 3-5 hari cukup lah. Bila keluar trauma dan terus tidak akan join lagi.

Anonymous said...

Betina2 Babi tu kasi ramai2 rogol baik!!!

Anonymous said...

KESIAN, OTAK ADA SHORT CIRCUIT...

Jane Duncan said...

Budak budak ni terikut-ikut. Tambahan pula kalau boyfriend dalam kem yang sama! Yang belum ada boyfriend atau lelaki yang belum ada girlfriend, ini peluang gesel-gesel dulu! Otak mereka memang letak kat lutut, sebab mereka tak ambil masa mengenal sejarah bagaimana Ketua Penipu (AI) masa jadi student dulu! Bila masa student haru biru konon pejuang bangsa, bila jadi mentri, belang sebenar Ketua Penipu pun mula nampak! Budak-budak, budak-budak, balik baca buku, mentelaah dan cekapkan kemahiran diri kankah lebih baik!!

Anonymous said...

jgn salahkan mereka 100%....apa jadi dgn dasar pendidikan kita?

terlalu longgar dlm aspek mendidik dan menanam semangat patriotisme dlm diri pelajar pelajar kita.inilah hasilnya...itu belum kita lihat pelajar Cina...yg langsung tak ada semangat tersebut....
(lihat perangai mereka di Taiwan...)

Anonymous said...

Ikutan sahaja tak tahu kesan. Mereka naif dgn politik.

Anonymous said...

Pelajar dan anak muda tuntut hapuskan PTPTN tapi U masih kenakan yuran !!!

Habis tu, mak bapak nak cari duit kat mana utk bayar yuran U ?

Bank ? Pelajar dan anak muda tak tahu kerenah bank !!! Cagaran dan penjamin dll. Boleh ke mak bapak sediakan ?

Lainlah kalau mak bapak tu Ahli Parlimen (AP) atau ahli dewan undangan negeri (ADUN) atau kerja GLC yg tak buang pekerja !!!

Kalau mak bapak tu org biasa je, PTPTN adalah yg terbaik.

PTPTN pun senangkan lah procedure utk meminjam.

Yuran U anak saya 17K seperti tercatat dalam surat tawaran tapi PTPTN nak beri hanya 12K je ?

PTPTN ada kuasa nak ubah surat tawaran U. Rayuan dibuat tapi same je ????

PTPTN perlu diUBAH segera.

Anonymous said...

kau ingat depa nak bagi sangatlah ptpn free kat hang...lebih baik depa bagi kat bangsa depa...entah2 kalau seratus org bangsa depa yg dapat hanya sekor je bangsa melayu yg terpilih...itupun kalau depa kasihan nak bagi. lagipun budak2 melayu bukan pandaipun hanya pandai buat benda2 yg tak berfaedah seperti adam adli adalah.