23 June 2013

Perhimpunan BlackOut 505 GAGAL, Anwar Salahkan Jerebu...

Nizar balik sekitar jam 4.23 petang (ikut jam camera aku)

Perhimpunan blackout yang di war-warkan akan berlaku pertumpahan darah yang maha hebat, telah bertukar seperti fun fair besar-besaran di padang merbok semalam...

Tak ada apa yang menarik semasa perhimpunan 505 tu, tak banyak gambar yang aku ambik, aku jangkakan akan berlaku pertumpahan darah, ada yang mati syahid seperti yang di hajat kan oleh husam, tapi rupenya hampehh... 

Mana tak hampehh nye, orang dah blah sebelum anwar beri ucapan, sesuatu yang agak pelik, selalunya, biarlah apa pun yang berlaku, orang akan tunggu sehingga anwar habis berucap, tapi sabtu lepas, orang cabut awal, kata joe bedul orang yang datang ke taman merbok 30 ribu, kata tv3 pulak 50 ribu, tapi apa pun  sekitar jam 4.30 petang, separuh dari angka-angka yang joe bedul dan tv3 cakap tu dah berambus balik, termasuklah nizar, khalid samad dan lain-lain pemimpin pembangkang...

Pada aku punca orang balik awal ialah kerana orang dah muak dengan cerita-cerita merapu pemimpin mereka, bermula dari joe bedul, (ikut turutan yang berceramah) chua jui meng, sivakumar, khalid samad, budak kelantan yang kononnya pejuang royalti, nik nazmi, mazlan aliman, sam ketot hingga tantawi semuanya dok bercerita pasal pembangkang menang undi popular, spr menipu, dakwat tak kekal, itu dan ini, depa nak menipu sapa sebenarnya...???

Aku rasa penyokong mereka pun dah letih dan muak, apa pun perhimpunan itu GAGAL sama sekali,  terima kasih kepada DBKL kerana mengambil tugas PDRM dalam menjaga keamanan...






Cinabeng antara yang paling ramai balik sebelum anwar sempat berceramah...




5 comments:

Anonymous said...

Assalamualaikum admin dan semua pembaca,

Iklankan barangan yang ingin dijual atau perniagaan anda di laman web www.produkmuslim.info

Kerjasama anda membantu Produk Muslim sangatlah dihargai dan diucapkan ribuan terima kasih

Anonymous said...

sa'at kejatuhan mat jubo semakin hampir.
populariti mat jubo dah merudum..
rakyat dah tak peduli ucapan nya lagi..

melayu dah tinggalkan mat jubo..
pas dah rasa kesan berkawan ngan mat songsang...

pas tak rela diliwat lagi..
ulmak mereka dah dimalukan bebudak anwarinas...

cina geleng kepala...mereka dah tikam belakang Giant Melayu-Umno.
rancangannya satu tikaman Giant mati..Tapi Giant hidup dan kini sedang bergerak membalas dendam...

BOIKOT BARANG CINABI !!!!
KASI BUNGKOS DIA ORANG PUNYA BISNESS...
SETIAP HARI 1% KEUNTUNGAN TURUN..sATU TAHUN MEREKA TAHU BAHAWA BUMI YG.MEREKA PIJAK DAN LANGIT YG.MEREKA JUNJUNG BUKAN NEGARA CHINA ATAU TAIWAN !!!

Anonymous said...

SI MULUT TOKAK PPUN ADA. ?

Anonymous said...

kalau ada yg mampos sng la kerja pas istiharkan mati syahid...

sng la kerja anwar ...tuduh gomen zalim...

bahalol betul puak2 ni...

Anonymous said...

nizar babi...