Breaking News
Loading...
December 16, 2013

Info Post

Senang cerita, apa jasa dayang ku intan pada industri muzik negara? pernahkah dia mencipta lagu sampai meletop-letop? pernahkah dia menang mana-mana festival muzik antarabangsa? atau pernahkah album solo dia mencatat jualan sampai 1 juta? jawapannya 'tak ada'.

Minah nie sudah dilupakan dalam industri muzik negara kita, kalau tidak kerana dia menyertai pkr dan berceramah di pentas pembangkang dengan memfitnah umno/bn dan najib, dia sudah menjadi tukun dan terus di lupakan...

Jadi apa rasionalnya untuk minah tu dapat anugerah AIM?

Mungkin penganjur AIM ini cukup berminat dengan cara dayang ku intan memaki hamun kerajaan dan najib, jadi untuk menghargai jasa dayang ku intan yang sedikit sebanyak memberi kemenangan kepada pakatan pada pru lepas, maka satu anugerah di berikan kepada dia, walhal semua orang tahu, lagu dayang ku intan tak la meletop mane pun...

Baca ulasan lanjut mengenai anugerah yang di terima oleh dayang ku intan di sini

6 comments:

Anonymous said...

Bro dari pengarah program, penerbit rancangan sampailah yang jaga lampu, semuanya pembangkang. Kementerian penerangan kena pantau sikit puak2 ni

Surrhead said...

anon December 16, 2013 at 11:54 AM....ok la, Kemektrian kena pantau2 puak2 ni....pas pantau, apa pulak?? susahkan hidup dia org ya....nampak tak betapa bangangnya idea ko tu...dan kebanyakkan yg sokong umno mmg tak boleh pikir jauh nyer...

Dan DET, nape la ko nak link artikel bodoh mcm ni....kalau tak support umno, maka kamu akan diboikot/di"gam"...apa punya idea bodoh ni?? sebab benda2 bodoh mcm ni lah umno dijauhi rakyat semakin hari...DAN di harap penyokong umno sentiasa kekal mcm ni,supaya rakyat jelata ada benda tuk digelakkan setiap pagi...

Anonymous said...

Ada Pemimpin Umno Bantah Kenaikan Letrik dan Tol

baru aku tahu rupa2nya dalam Umno pun ada juga pemimpin yang bodoh phiang. naik lah apa pun, ianya tidak libat atau jejaskan rakyat miskin dan sederhana. sasaran kerajaan adalah kepada orang2 kaya dan tokey2 kilang.

Najib kena jaga2 dengan pemimpin Umno jenis ini, bukan apa takut dia ni musang bulu ayam (mungkin orang Anwar ?).

Ahli Umno Cerdik

Surrhead said...

December 16, 2013 at 1:16 PM ada ker Ahli Umno Cerdik......kakakakakak...buat lawak lar ko ni...

hoi ahli umno cerdik, kalau letrik naik, ini menjejaskan semua, sebab semua pengeluaran menggunakan elektrik, dan tokey2 kilang akan "pass on" kos letrik dan penghantaran kat pengguna, bodoh....itulah, caya sgt ckp umno, sampai tak reti nak guna akal sendiri.....dah mmg sah, umtuk jadi macai umno, syaratnya kena bodoh.....kakakaka...bangang betul seorg ni....kalau aku tak explain, mesti dia ni ingat dia ni pandai belaka.....kakakakaka....bangang, bangang...

Anonymous said...

Syabas buat pengundi yang memenangkan bn..mula2 minyak naik..pastu astro naik..letrik naik..tol naik..gula naik..eh..semua nak naik..sial la bn ni..hidup melayu..melayu mane yg senang dgn kenaikan ni..tambang lrt nk naik..tambang bas sekolah nk naik 40%..eh..semua naik la..kimak btl najib ni..buat birthday party rosmah sampai dua kali..satu kt hotel di kl..pastu kt sri perdana plak..ape semua ni..meluat la aku ngn bn nih..

Anonymous said...

Macau umni kt sini yg sokong bn mmg dasar otak lembu.. Bodoh tahap gaban .. Rakyat la plg menderita... Cuba guna akal yg Allah beri utk berfikir... Jgn membabi buta menyokong...