Breaking News
Loading...
March 15, 2014

Info Post
Stadium kajang semalam menyaksikan kemasukan beramai-ramai ahli umno dan ngo melayu ke dalam pkr, turut menyertai pkr ialah datuk shariff omar, bekas timbalan menteri pertanian dan juga bekas calon bebas pada pru lepas yang bertanding di parlimen tasek gelugor, pulau pinang...















Anak muda...





Chegu bard sedang mempromosikan buku 'fitnahnya'















11 comments:

Anonymous said...

Dahlah P. Pinang dah jadi mcm. JAJAHAN KAPIR PAP-DAPBANGKAI! Memang dasar PENGKHIANAT bangsa, agama dan negara, yg. sanggup ikut puak KAPIR SYAITAN!

Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

usin said...

ada satu je cadangan aku pada bang non. berkaitan imej bang non sendiri. cara berpakaian ok, penampilan diri..ehm...not bad. cuma satu agaknya bang non lupa. dah lama tak inai rambut. rambut luar masih hitam tapi yang dalam dah berjerebu warna putih kelabu. malu la bang, nampak tua sangat dan tak real. abang ni masih muda dan kuat semangat nak rampas putrajaya hehe. dalam tempo kempen prk kajang ni, bang non kena tunjuk bang non masih muda, tetap muda dan berjiwa muda. muda mudi kajang mana suka orang tua nak mampos terhegeh-hegeh kempen nak menang pilihanraya. kena tunjuk diri tu muda dan cergas, baru org muda suka. kalau bang non kelihatan tua, calon bang non, kak cik wan jijah lagi la nampak tua. ok, tu je nasihat saya. harap kak cik wan jijah menang besar di kajang agar kebajikan bang non di tempat lojing bang non nanti terjaga rapi. sekian.

Anonymous said...

antara calun cina lawan melayu di kajang, aku pilih melayu, sori cina sori umno.

Anonymous said...

Calun je melayu tapi ikut cakap DAP.. ada faham..

Anonymous said...

Aku dah PR aka Parti Pendubur ni untuk orang orang kecewa.

Apatah lagi penyokong2 nya yang suka di duburi oleh Pemimpin2 mereka yang "Ibu segala Pendubur"

Anonymous said...

Pakatan Rakyat kaki penjuboh.

Pemimpin dan penyokonh sama.

Anonymous said...

dah tau bang non tak boleh pakai, apa lagi nak join dia, jangan bodoh sangat dengan cara gaya cakap dia dah jatuh hati, bak pelacur yang merayu, senang sangat lembut hati, melantak pelacur..sedarlah orang melayu..mendekati anwar adalah maksiat...macam mana.

Anonymous said...

Best so far. :)

Anonymous said...

cara kempen wan azizah, kalau di kawasan melayu dia akan kata "undilah calon melayu yang nak bagi kat cina tu buat apa" kalau di kawasan cina pulak wan azizah tak perlu berkempen pasal cina confirm bagi kat dia.

Anonymous said...

tapi wan azizah tu sendiri pun cina.maa..

Anonymous said...

tetiba rasa kesian kat awk.asyik ckp ttg buruk org.sempurna sgt la awk agaknya.sama je ngan puak2 umno.takut hlang kuasa.mana nak crh duit byr hutang.skrg senang la rembat duit rakyat.kelantan yg d perintah ulamak pun d caci.hdup UMNO