09 April 2014

Parti Bogel, DBKL Bertindak Batalkan Parti Yang Jadi Keperluan Rakyat...???

Percayalah cakap aku, sikit hari lagi, ada la barua-barua dari comango atau lawyer for liberty akan buat sidang akhbar kata, tindakan dbkl menghalang parti bogel tu melanggar hak asasi manusia untuk berbogel dan ianya keperluan rakyat...

Lebih teruk mereka akan berdemo depan pejabat dbkl mendesak parti bogel itu di benarkan...

Setakat semalam, penyokong ngo haram comango seperti nurul izzah, marina mahathir, zainah anwar dan ambiga masih berdiam diri, agaknya masih lagi terkejut dengan tindakan dbkl tu...


10 comments:

Anonymous said...

Ha...ha...ha.. betul la tu keperluan rakyat untuk berbogel, psl anwar berbogel selamber je.

Anonymous said...

Bro..pergi kaji dan selidik dulu fakta sebelum sedap mulut tibai orang. Engko ni spesis tak buat research dulu ke. Seronok glamor utk fitnah orang yea.

Anonymous said...

Konpom ANU WAR marah parti ni CAncel..tak leh nak join..
Melepas nak radak banyak jubor kat situ..
Anon 2:32 pun marah gak tu..
Maklum le sekutu ANU WAR..dah plann nak g sama dengan C NUAR malam tu..tetiba kansel plakkkkkk..bru nak merasa berjubor ye tak anon 2:32..kah..kah..kah

Surrhead said...

DET....comango atau LFL tak akan ambik port pasal benda ni sebab ni terang2 tunjuk parti separuh bogel...tayang tetek....TAPI, aku paham yg korang sampai skrg tak paham isu2 yg dipertengahkan oleh comango/lgbt or whatever...hak asasi manusia perjuangan dia org...maksudnya tiada sesiapa pun layak untuk merendahkan golongan tersebut i.e. dlm hati pun tak patut caci seseorg yg bersifat sedemikian....kita mesti menghormati seorg insan itu sebagaimana yg ada...takan hanya kerana seseorg itu berlainan sikit, kita nak pandang rendah kat dia...kan itu dah salah.....TAPI i rasa det paham perjuangan comango dsbg, tapi det saja nak chong warga umno yg lembap dan emo tak tentu pasal...betuk tak det??

Anonymous said...

Surrhead.. hak asasi apa konon.. yg hak asasi rakyat majoriti macamana pulak.. kalau dh songsang atau x betul, takkan kita nk biarkan.. contoh anak ko lelaki nk kawin dgn lelaki.. takkan ko nk biarkan aje.. TAPI kalau ko ni species mcm Nuar.. lain lh.. semua BOLEH.. kan.. kan..

Anonymous said...

Yang lulus umno..yg batalkan umno..pastu puji diri sendiri..kah..kah..kah..kah...lawak la umno ni?pasni de kt kuantan plak..banner dah naek..kate parti memperjuangkan melayu..citt..porah..nama parti pn dalam bahasa english...porah...untuk orang2 umno yg bodoh ni dia..united malay national organitation..( Umno ) kah..kah..kah..kah...kah...kah...

Anonymous said...

Oi SIALBANGKAIBABIhead,lu nak suruh bapa aku yg Islam/Melayu bunuh aku masa lahir di http://darulehsantoday.blogspot.com/2014/01/hard-rock-cafe-boleh-bagi-undi-pada-ku.html?! BABI lu si HAIWAN SYAITAN KAPIR GANAS! Baik lu MAMPOS hey si PENJENAYAH GENG KONGSI GELAP KAPIR!

Oi SIALBABIhead, aku dah lapurkan pd. KDN utk. SIASAT lu, PENJENAYAH KONGSI GELAP KAPIR BINATANG BUAS! Asyik nak ANCAM nyawa aku dan bapak aku juga semalam! BANGKAI lu!
Oi SIALBANGKAIBABIhead, lu yg. BODOH mcm KERBAU! Dah lah tu,lu mahu ancam NYAWA aku dan bapak aku di http://darulehsantoday.blogspot.com/2014/01/hard-rock-cafe-di-putrajaya-siapa-punya.html & di http://darulehsantoday.blogspot.com/2014/01/siapa-yang-nak-bunuh-hannah-yeoh.html! Dasar lu jenis HAIWAN BABI KURAP PENGECUT mcm. SAMSENG GENG KONGSI GELAP KAPIR! CILAKA LU - BAPAK lu lahirkan anak mcm SAMSENG KURAP mcm lu apasal?!

Baik lu si KAPIR BINATANG-BUAS(tapi asyik menyamaq guna bahasa Islam) pi BERAMBUS dan MAMPUS dr. Tanah Melayu NUSANTARA PUSAKA ni kalau lu benci sgt. umat Islam/Melayu,! Hari tu bukankah lu ingat Sabah/S'wak Kristian punya - oi, Sabah/S'wak adalah sebahagian Malaysia, NEGARA ISLAM, ada paham lu si PELAHAPKANGKANGBABI?!

Anonymous said...

SYUKUR ALHAMDULILLAH di atas tindakan prihatin DBKL! kalau tidak, esok mungkin parti MELIWAT BINATANG pula dituntut ComanGAY!

Apalagi anak muda ISLAM/Melayu kita makin dihasut oleh si KAPIRDAJAL DAPBANGKAI/PKRPELIWAT, utk terikut cara jenerasi muda si KAPIR Barat-ZIONIS yg. telah dirosakkan moral dan budaya mereka, dgn. menggunakan falsafah "demokrasi/hak asasi/kebebasan mutlak" LIBERAL SAMPAH si Barat-Zionis! Kononnya falsafah, budaya dan undang-undang Barat-Zionis yang 'terbaik' - di mana gaya hidup mcm. BINATANG BUAS-PENGIKUT-SYAITAN, yg. rakus MEMUJA wang, kebebasan seks termasuk homoseksual/pelacuran/pornografi/kehamilan luar nikah-pengguguran anak (termasuk kanak-kanak)/bertelanjang-beraksi lucah dpn. Awam/ketagihan dadah,-alkohol-perjudian/MEROGOL BINATANG dsbnya - akan terus MENJAHANAMkan akhlak, akidah dan tamadun umat Islam/Melayu, terutamanya jenerasi muda kita (lihat pesta dadah tempoh hari)!

Lihat akhbar(ANTI-ISLAM) di http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2561478/Miley-Cyrus-gives-away-gold-leaf-rolling-papers-wearing-marijuana-leaf-leotard-Bangerz-tour-Canada.html , Miley Cyrus gives away rolling papers made of GOLD before wearing marijuana leaf leotard on Bangerz tour in Canada,
By Daily Mail Reporter, 17 February 2014; dan di http://www.dailymail.co.uk/news/article-2352779/Bestiality-brothels-spreading-Germany-campaigner-claims-abusers-sex-animals-lifestyle-choice.html , Bestiality brothels are 'spreading through Germany' warns campaigner as abusers turn to sex with animals as 'lifestyle choice' By Matt Blake, 1 July 2013!

Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

Surrhead said...

anon 9pm....negara kita benarkan ke laki kawin laki....jgn nak mengarut la....mentang2 ada mulut, ckp tak pakai otak...nak tanya ni, boleh tak kamu memandang seorg nyah tanpa penilaian serong di otak kamu?? layan seorg nyah sepertimana kamu layan insan lain?? tanpa prejudis?? nampak tak ke mana saya tuju ni?? kalau tak paham pun tak per. anyway, kita bertanggungjawab tuk didik anak2 kita tuk menghormati seseorg insan.

Anonymous said...

Oi SIALBANGKAIBABIhead,lu nak suruh bapa aku yg Islam/Melayu bunuh aku masa lahir di http://darulehsantoday.blogspot.com/2014/01/hard-rock-cafe-boleh-bagi-undi-pada-ku.html?! BABI lu si HAIWAN SYAITAN KAPIR GANAS! Baik lu MAMPOS hey si PENJENAYAH GENG KONGSI GELAP KAPIR!

Oi SIALBABIhead, aku dah lapurkan pd. KDN utk. SIASAT lu, PENJENAYAH KONGSI GELAP KAPIR BINATANG BUAS! Asyik nak ANCAM nyawa aku dan bapak aku juga semalam! BANGKAI lu!
Oi SIALBANGKAIBABIhead, lu yg. BODOH mcm KERBAU! Dah lah tu,lu mahu ancam NYAWA aku dan bapak aku di http://darulehsantoday.blogspot.com/2014/01/hard-rock-cafe-di-putrajaya-siapa-punya.html & di http://darulehsantoday.blogspot.com/2014/01/siapa-yang-nak-bunuh-hannah-yeoh.html! Dasar lu jenis HAIWAN BABI KURAP PENGECUT mcm. SAMSENG GENG KONGSI GELAP KAPIR! CILAKA LU - BAPAK lu lahirkan anak mcm SAMSENG KURAP mcm lu apasal?!

Baik lu si KAPIR BINATANG-BUAS(tapi asyik menyamaq guna bahasa Islam) pi BERAMBUS dan MAMPUS dr. Tanah Melayu NUSANTARA PUSAKA ni kalau lu benci sgt. umat Islam/Melayu,! Hari tu bukankah lu ingat Sabah/S'wak Kristian punya - oi, Sabah/S'wak adalah sebahagian Malaysia, NEGARA ISLAM, ada paham lu si PELAHAPKANGKANGBABI?!