Breaking News
Loading...
May 19, 2014

15 comments:

Anonymous said...

Bau kepala kote kot

Anonymous said...

madu lebah.

Anonymous said...

Satu dua hari asyikx2 gambar mat sabun ada tepi budak perempuan ni saja. ni nafsu politik ka atau memang tabiat orang politik di Malaysia ni.

Anonymous said...

Bila lagi pengikut pas nak sedar. tinggalkan pemimpin yang munafik.

Anonymous said...

kau suruh dia cium bau apa tu mat...?

Anonymous said...

mana haji hadi, pok nik...kan ke kawan sekatil sebantal nak bersanding (mempelai sofea dan mah)/tanding takkan pakar fatwa, pakar menutuh UMNO (ingat tak amanat hadi menutuh UMNO) tak turun padang

Anonymous said...

Bang mat kontrol hensem..menahan stim

Anonymous said...

Alamak, MIANGnya si mamat Sabun! Kan makin ramai si PENYAMAQ-PENYAMAQ dlm. PAS yg. ramai kuat MENIPU tu - sampai psl. nak laksanakan Hukum Hudud pun boleh kelentong!

Aku syak habis ulama-ulama TULEN dlm PAS diBUNUH seorg. demi seorg - disyaki diracun, termasuk yg. boleh sebabkan lemah jantung/kanser dsbnya (ini MO biasa si Barat-ZIONIS/Israel, dan ejen tempatan mereka dr. si KAPIRDAJAL DAPBANGKAI/PKRSODOM serta PENYAMAQ Islam)!

Dan yg. aku heran tu, kenapa Mak si BETINAJALANG DAPBANGKAI ni masih boleh dlm. UMNO - patut dah diNYAHkan dr. UMNO sebab sekrg. di berkempen utk anak dia ni dlm DAPBANGKAI!

Bukankan YAB PM mengingatkan bahawa ahli/pemimpin UMNO mesti juga patuh disiplin parti, cthnya dlm isu YB DS Ahmad Said hari tu?!

Jadi apahal si mak BETINA ni yg. sanggup berkempen utk DAPBANGKAI, tak pula mana-mana pemimipin UMNO mengecam?!

Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN ISLAM/umatnya, Kesultanan Melayu, Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

Anonymous said...

Bang mat, jangan kacau awek aku tu.

Anonymous said...

Tajamnya mata bang mat merenung ghairah ketika gundik kit sial menunduk terjerat dng miang keladi tua.

Anonymous said...

Mudahan2 ko org yg beri komen diatas masuk syurga

Anonymous said...

OI anon 8.58pm, nampaknya makin ramai si ekoq-ekoq PENGGANASBANGKAIBABI Red Bean yg. ditaja puak SYAITAN Barat-ZIONIS dan DAPBANGKAIBABI, termasuk MENYAMAQ guna nama Melayu/Islam & bahasa Islam (sebut Kalimah ALLAH SWT cthnya), sedg. MENGAMOK mcm. ANJING KURAP GILA - asyik nak menutup mulut umat Islam/Melayu lawan MUSUH ISLAM!

PI MAMPOS lu si KANDANG DAPBANGKAIBABI!

Anonymous said...

Mat Sabu dan seks berpisah tiada.

Anonymous said...

Makcik sambal belacan bkn org islammm....dia menyamar je tu...hati2..jgn terpengaruh...kalau org islam dia x tulis bahasa2 yg x elok....kalau tnjuk kt ustaz fathul bari pn mesti dia mengucap panjang...

Anonymous said...

Semua terkena dengan foto edit..ka..ka..ka