Breaking News
Loading...
May 13, 2014

23 comments:

Jebon Jenglot said...

Ini semua salah Mat Said

Anonymous said...

Org sibuk pasal mat said, mamat ni nak kacau daun pulak. Tak cukup Kasih sayang kot

kah kah kah said...

kah kah kah.. lakonan apa plak ni?

Anonymous said...

Lakonan nak salahkan umno ler tuu

Anonymous said...

Tangan berbalut.. kereta dia remuk tak?? Upload la gambar kereta sekali wahai macai2 pr... jangan berlakon sudah.. muahahahaha

raismazzadam said...

Dasar pelakon PORNO...semua benda nak dilakonkan...dah mampus pun orang takkan percaya...

Anonymous said...

ini semua lakonan untuk dapat simpati dan semuanya salah umno

Anonymous said...

Sebenaqnya, makin ramai si ekoq-ekoq PENYAMAQ, yg. ditaja puak KAPIRDAJAL Barat-ZIONIS, dan ejen-ejen mereka dari si KAPIRDAJAL DAPBANGKAI/PKRSODOM MENYAMAQ masuk Islam atau guna nama Melayu/Islam, pakaian & bahasa Islam (sebut Kalimah ALLAH lagi) – untuk termasuk berkahwin dgn. pemimipin/usahawan Islam/Melayu yg. penting; dan terus menyonsangkan mereka terutamanya jadi puak liberal Islam - yg. ramai dah hidup mcm. omputih! Lihat sajalah perangai si SODOM-no-1; dari jadi pemimpin mahasiswa Islam kat universiti, sampai boleh jadi puak songsang – tapi yg. herannya, bininya tak pula kisah!

Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN ISLAM/umatnya, Kesultanan Melayu, Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

Anonymous said...

Karpal Singh " jalan " kerana xsiden. Tak rugi negara kalau Anwar juga ikut jejak Karpal Singh. Kasihan Karpal Singh duduk dalam " syurga " disana sorang2 tak berteman. Kalau Anwar ikut tidak2nya ada juga kawan berbual untuk bersembang kisah2 semasa mereka hidup di dunia.

Anonymous said...

Kah kah kah...
tangan je balut?...
Kepala kaki leher tak berbalut ke....
kah kah kah...
pelakon porno no. Wahid...

Anonymous said...

Dah lama cerita dia tenggelam....
mau kasi naik sket...
itu pasal buat cerita baru...
maka berbondong bondong lah para wartawan satu dunia temubual nak tahu cerita dia.....
woi....tektik basi la....
satu dunia dah tak sanggop nak kutip cerita tahap longkang ko tu...

Anonymous said...

Tapi bro...
macai2 pembangang masih percaya lakonan aljub ni....

Surrhead said...

ni mesti umno yg setting, ala2 eksiden karpal singh....

Anonymous said...

Admin bloger Darul Ehsan Today, awaklah perangai lebih hina dari binatang

Anonymous said...

Siapa dah kasi hentam belakang. Tangan pula yang sakit. Drama betul

Anonymous said...

Drama tamil.....
eksyen mau lebeh bro...
tu lum buat muka poyo lagi tu...
klw buat muka poyo mau melompat lompat
macai pembangang tudoh umno langgar keta bos dia...

Anonymous said...

Tahniah diatas puji-pujian yg dilemparkan...bahasa yg sguh bersopan santun...agaknya klu najib dgn rosmah accident mesti kalian semua terguling2 meratap sedih.. tahniah sekali lg..

Anonymous said...

Oi SIALhead, PI MAMPOS lu si GANGSTER KAPIRBABI!

KURANG AJAQ lu HINA bapa aku ASKAR ISLAM/MELAYU! Bapa lu yg. dapat anak PENGGANAS KURAPBABI mcm. lu tentu menyumpah HARAM KEJADAH tak habis-habis!

Dahlah haritu lu nak suruh bapa aku yg Islam/Melayu bunuh aku masa lahir di http://darulehsantoday.blogspot.com/2014/01/hard-rock-cafe-boleh-bagi-undi-pada-ku.html?! BABI lu si HAIWAN SYAITAN KAPIR GANAS! Baik lu MAMPOS hey si PENJENAYAH GENG KONGSI GELAP KAPIR!

Oi SIALBABIhead, aku dah lapurkan pd. KDN utk. SIASAT lu, PENJENAYAH KONGSI GELAP KAPIR BINATANG BUAS! Asyik nak ANCAM nyawa aku dan bapak aku - juga di http://darulehsantoday.blogspot.com/2014/01/hard-rock-cafe-di-putrajaya-siapa-punya.html ; di http://darulehsantoday.blogspot.com/2014/01/siapa-yang-nak-bunuh-hannah-yeoh.html ; dan di http://darulehsantoday.blogspot.com/2014/04/empangan-di-selangor-makin-surut-khalid.html !

Dasar lu jenis HAIWAN BABI KURAP PENGECUT mcm. SAMSENG GENG KONGSI GELAP KAPIR! CILAKA LU - BAPAK lu lahirkan anak mcm SAMSENG KURAP mcm lu apasal?!

Baik lu si KAPIR BINATANG-BUAS (tapi asyik menyamaq guna bahasa Islam) pi BERAMBUS dan MAMPUS dr. Tanah Melayu NUSANTARA PUSAKA ni kalau lu benci sgt. umat Islam/Melayu,! Hari tu bukankah lu ingat Sabah/S'wak Kristian punya - oi, Sabah/S'wak adalah sebahagian Malaysia, NEGARA ISLAM, ada paham lu si KAPIRPELAHAPKANGKANGBABI?!

Anonymous said...

OI anon 1.15pm, lu punya ekoq ni si PENDATANG KAPIRDAJAL PENGGANAS SODOM Red BeanBANGKAIBABI, nak menggertak/menghina ISLAM/umatnya aaahh?!

PI MAMPOS lu punya ekoq kat KANDANGDAPBANGKAIBABI-si-RASIS-no-1!

Anonymous said...

Anon 1:15...
Mayak sedap cakap olang binatang loh..
lu sendili tengok dlm celemin lu punya muka lagi telok dari binatang maa...

Anonymous said...

Mamposssss terus lagi bagus.!!!

Anonymous said...

I like your headline "Binatang ini................." very much!!!!!!!

OBserVER

Anonymous said...

e cig reviews, e cigarette reviews, e cigarette, e cigarette health, smokeless cigarettes, electronic cigarettes