Breaking News
Loading...
May 1, 2014

9 comments:

Anonymous said...

Puak GANGSTER SODOM/GENG KONGSI GELAP yg. ditaja DAPBANGKAI/PKRSODOM tak dapat tahan geram - berhimpun nak MENYODOM satu sama lainlah tu! Dasar HAIWAN BUAS, si puak SYAITAN! Bala betul kat umat ISLAM kat NEGARA ISLAM kta ni!

Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

Anonymous said...

kat negeri bn pun dah berbulan2 duk catu air..tapi pelik tak masuk pun tv3suku

Anonymous said...

anon 728, negeri lain tak seramai Selangor. pertambahan penduduknya lambat. air tsk menjadi masalah. kenapa sibuk sangat kutuk tv3, tskut jika tv3 bocor masalah dan kerenah buruk pakatan? tiga suku atau tidak, inilah saluran terbaik di mlaysia. kau masih tak tau kut, yang tiga suku tu ialah anwar dan keluarganya.

Anonymous said...

5000??? nampak maca 5 orang je...

air LOMBONG satu.. ais kasi kurang ye said...

negeri bn berbulan2 kene catu air?? Kawasana mana tu?? Sejak bila kene catuan?? Adakah kene catuan sebesar negeri selangor yang kononnya takde krisis air sampai 2019 tu???

Kah kah kah kah kah kah kah

mior said...

Bodoh..klu ade pun taiping..tu pun sbb Parlimen DAPig..

Anonymous said...

OI anon-anon si ANJING KURAP KAPIRDAJAL PENDATANG DAPBANGKAIBABI/PKRSODOM, PI MAMPOS lu kat KANDANG DAPBANGKAIBABI/PKRSODOM yg. BODOH mcm. KERBAU!

Anonymous said...

malas aku nk komen..cai2 fuckatan rakyat sume xde class..iq rendah..

Anonymous said...

Mat Sabun x hengat kes khalwat dgn Norma Jean tu menang teknikal jer.....dasar kuat main sabun