Breaking News
Loading...
May 30, 2014

Info Post
Masa tengah rehearsal...


Bila director cakap "ACTION" dia pun purak-purak menangis...


Logik ke betina nie, nak menangis dan berasa sedih atas kemangkatan DYMM Sultan Azlan?

Pada aku tak logik, pasal dalam diri dia, tak ada jati diri melayu, dalam kempennya habis semua hak orang melayu dan Islam dia gadai, bermula dengan HUDUD, UiTM, DEB, RAMD (renjimen askar melayu) lepas nie kalau dia jadi ahli parlimen tak tau la apa dia nak gadai lagi...

Jadi, buat muke sposen, konon-konon menangis masa ziarah jenazah tu, pada aku itu hanya lakonan semata-mata, pasal nak masuk facebook, boleh bodohkan orang...

11 comments:

Anonymous said...

Kalau nak gelak2 tayang gigi masing2 tak payahlah datang, menyakitkan hati sahaja.

Anonymous said...

wayang cina kuat nih

Anonymous said...

Kan biasa orang-orang politik mana-mana parti pon.

Harap tak tambah jadi perasuah, perompak, penyamun,perogol, pencuri sudah cukup baik.

Anonymous said...

hampa ni btl2 tongang la...blk pikiak2 la sendiri

Anonymous said...

sama jer UMNO,PAS,DAPigs & PKR nih....kuat menipu....perasuah tegar, lanun darat, lintah darat tegar....rakyat jugak jadi mangsa...di perbodoh bodohkan...!!!!!

Anonymous said...

Cari makan beb apa pun boleh.

Anonymous said...

Betullah orang yg join bee end tak cerdik. Gambar menangis dengan gambar lap hidung pun x tahu beza.

Betullah orang yg join bee end mengharapkan gambar dan video nak buat fitnah.

Lagi tak cerdik kalau tak pilih mana2 Parti langsung. Biar kezaliman diteruskan. Yang kaya terus kaya. Yang miskin semakin miskin.

Anonymous said...

Agaknya si BETINAJALANG DAPBANGKAI-CELAKA ni pikiaq, mungkin ada kerabat raja yg. berkenan kat dia kalau dia pura-pura menangis mcm. BABI ni tak?!

Maklumlah, puak PENDATANG/PENCEROBOH KAPIRDAJAL-CELAKA DAPBANGKAI/PKRSODOM dah ramai nak PERANGKAP pemimipin Islam/Melayu termasuk usahawan jutawan, termasuk si KAPIRDAJAL ni MENYAMAQ jadi Islam, utk. berkahwin - lepas tu merosakkan akhlak pemimpin Islam/Melayu utk. jadi si puak LIBERAL-PENYANGAK!

Makcik Sambal Belacan.

Ahmad Albab said...

Bila Dyana kutuk Institusi melayu masing-masing menyerang dia.. Sedangkan dia tak ada kuasa pun nak ubah apa-apa sekalipun dia menjadi ahli parlimen selagi BN kekal pegang 2/3 kerusi parlimen.. Tapi bila orang Islam sendiri hina institusi Islam.. Masing-masing senyap.. Dengan fakta yang salah.. Lihatlah bila darul ehsan today hina baitulmal.. Berapa ramai bangkit mempertahankan baitulmal?

Ahmad Albab said...

Tak payahlah nak berlakon kutuk dyana tu.. Darul ehsan today lagi hina bila kutuk institusi Islam yang membantu masyarakat Islam yang susah dan fakir.. Kalau tak tahu tanya dulu baru tulis seolah-olah Baitulmal tak pernah bantu sesiapa.. Lebih 17,000 orang umat Islam dapat bantuan bulanan lebih 62 juta dibelanjakan tidak termasuk bantuan-bantuan lain.. Bila ada satu dua kes terpinggir korang kutuk cukup-cukup.. Kalau Dyana yang mempertikaikan UiTM dan RAMD tu dianggap hina macam mana pula status Darul Ehsan Today yang mempertikai Baitulmal? Bodoh!!

Anonymous said...

OI si "ahmad", lu punya ekoq ni, PENGGANAS KAPIRDAJAL DAPBANGKAI-CELAKA aaahhh?!

Maklumlah makin ramai si ekoq-ekoq PENGGANASBANGKAIBABI Red Bean yg. ditaja puak SYAITAN Barat-Zionis dan DAPBANGKAI-CELAKA, termasuk MENYAMAQ guna nama Melayu/Islam & bahasa Islam (sebut Kalimah ALLAH SWT cthnya), sedg. MENGAMOK mcm. ANJING KURAP GILA!

Lepas tu puak SYAITAN ni siap nak MENGKAPIRkan umat Islam pula!

PI MAMPOS lu kat KANDANG si DAPBANGKAIBABI!