Breaking News
Loading...
May 23, 2014

Info Post

Ini paria banyak keras kepala...

Itu batu besar dalam kepala ada duduk...

Dia tak mau minta ampun sama melayu la...

Apa kita mau bikin sama ini paria...?

Mau ajak kena teh tarik ka...?

Mau kasi dia nasihat ka...?

Atau mau deshummm...deshumm dia ka...?

Kalau betul dia tak mau minta ampun sama melayu...

Melayu sudah tada maruah la...

Paria sudah berani pijak melayu punya maruah la...

Apa lagi melayu ada...???

Ini macam punya flat black pun melayu tak boleh kasi settle ka...?

56 comments:

Surrhead said...

sudah banyak terang dia tada takut sama umno punya ugutan, lagi mau bising macam tong kosong ka? poodah, chit....

Anonymous said...

woi apa melayu blh bikin....apa lu 9ingat ini penang melayu punya ka...skrang cina dengan keeling punya kuasa lah...lu melayu pegi masuk hutan lah...asyik menjerit dgn demo aje tahu action xda....serupa beruk lo

Anonymous said...

Apa melayu bole buat????
Apa pon ta bole buat.....
kita ada kuasa.....
apa melayu bole buat????
Pege masuk utan.....

Anonymous said...

Sekarang melayu suda talak kuat....
suda mau mampoi....
sekalang musti mau kasi hantam kaw kaw
itu melayu...
kita suda ada pawer...
Melayu kasi balik indon...

Anonymous said...

jgn babitkan org melayu...ini masalah UMNO...UMNO yg kena maki bukan melayu...ramai melayu bukan UMNO...

Anonymous said...

wat pe nak kecoh2...dah tua besok dia pon celaka gak...bukan dia bole tongkat langit...

Anonymous said...

Sekalang ini penang kita punya negara....
ini negara penang bukan melayu punya...
musti mau ingat itu....
melayu tada kuasa sini..
melayu bole keluar dari ini negara penang..

Anonymous said...

bile sebut UMNO itu bermaksud melayu...
Melayu itu adalah UMNO...
cuma paria n cibai tak berani sebut melayu...
dia cuma berani berkias kata UMNO... sebb dia tau separuh melayu sudah BODOH >>>>>

Anonymous said...

Ini penang Dap punya...
Itu melayu pas ka pkr ka omno ka suma
tada kuasa...
musti mau ingat itu...

Anonymous said...

melayu la yg dia maksudkan tu bodoh ...melayu ke umno ke dia peduli apa paria ni mmg nak bodohkan melayu mcm anon 1102....tak merasa diri dihina

Surrhead said...

PAS parti Islam, sinonim dgn melayu. takder pulak org india gelarkan cilaka. jgn nak auta la macai umno, ingat rakyat bodoh ka?? hanya umno yg cilaka, dilaknati...tgk la perangai org umno, mcm cilaka...

Anonymous said...

Suma melayu penang pas ka pkr ka umno ka
kalaw tara suka duduk sini pegi masuk utan..
sini cina sama india punya kuasa...

Anonymous said...

Nak salah PAS gak..

Betulle penyokong bee end. PAS bolehla kawan dgn DAP. DAP boleh terima hujah PAS la.

Yg DAP tak bleh terima hujah bee end. Hujah guna kuasa. Buat demo tak de siapa sembur water canon.

Silap le korang main2 dgn DAP. Mereka parti keras tapi kebanyakannya jujur dalam pemerintahan masing2.

Masalah rakyat diutamakan. Cerita tindas rakyat kat Penang tu banyak fitnah atau terkena dengan mamak yang sokong bee end. Mamak sokong Pakatan selesa je.

Lihat negeri Pakatan terutama kat Penang. Masjid ceria dengan ceramah ramai orang dan pembangunan Islam diberi tak macam bawah bee end dulu.

Anonymous said...

Demo samseng

Anonymous said...

Surrhead

Kalau PAS nak laksana Hukum Hudud perlu sokongan AP Melayu UMNO dan PKR.

Kalau setakat PAS je, tinggal gempar je nak laksana Hudud tapi dah tahu takkan tercapai.

Cakap macam ayam jantan berkokok.

Surrhead baik tukar kepada blurrhrad atau slurrhead.

Anonymous said...

Parti islam ala PAS tak boleh pakai..!! Bila Rosmah tak bertudung dikatakan tak menutup auratlah, haramlah, itulah, inilah,...tapi bila calun PR PRK Tlk Intan tak pakai tudung, tak ada pulak lebai-lebai PAS yang tegur. MUNAFIK betoi puak-puak PAS ni. Macam HARAMJADAHHHHH!!!!!

Anonymous said...

Sekarang di parlimen dan dun terlalau banyak wakil rakyat yang dah tak tahu beradap sebab dipilih oleh rakyat yg kena tipu, Rayer ini aku kenal masa belajar law dulu ,dia ni bukan berani sangat , aku herdik kecut telur , berani bila ada geng dok keliling , sekaranh karpal dah mati nak try popular la utk ganti ambil nama, kalau paria tetap paria.

wan jamak said...

orang melayu terutama pemimpin melayu yang bodoh penakut, jgn nak marahkan org pulak.

pasai apa tak balas balik apa yg depa sebut.. sebut pi lah INDIA DAP CELAKA PARIA ka, INDIA PENDATANG BANGSAT ka. sebut depan2... tengok mcmana depa rasa pulak.

ni terpekik terlolong demo mintak org mintak maap pasai apa?

aku tau bila bersembang dengan bbrapa geng pemuda UMNO, depa cakap "kita tak buleh sebut macam tu.. sensitif, nak kena jaga hati kawan kita yg india jugak..

kesimpulannya..kalau mmg dah betui teloq takdak..tak payah bising2 demo bagai ghapla ni.. buang masa saja..pi balik sudah..

Anonymous said...

susah la melayu ni. demo itulah, demo inilah, desak itulah desak inilah. apa salah maki je flat black ni balik. katakan saja kepada flat black ni, pundek ka, keling karam ka, anak haram ka, anak luar nikah ka. mesti dia tada marah punya sebab diapun ada maki melayu 'celaka' jugak. so, fair la. lepas maki dia, jangan simpan marah sama dendam. semua sudah setel. lagi senang bukan? atau kalau mau lagi senang, maapkan sajalah si blacky ni. dia bukan ada cerdikpun. serupa lembu pakai kot jugak....

Anonymous said...

Pemimpin korang x bising pon. Macai bawah je yg meroyan cam giler babi...Kakakakaka! Memang celaka puak umno ni.

RED BEAN ARMY DAP said...

Woiii...Kami sedang tunggu korang monyet pi bakor bangunan DAP, cepat ler weiii

Jangan cakap je, bakor le woii...

Anonymous said...

UMNO adalah Penyamun yg merayu diberi Penghormatan.

Celako UMNO Babi said...

Pukimak UMNO, sejak bile hina UMNO jadi hina Melayu. Aku x suruh pun UMNO mewakili aku. Tak malu keh UMNO?

Tengok la negeri Melayu spt Kelantan, Terengganu dan Kedah, Melayu pun tak sokong UMNO... Umno LAKNATULLAH sendiri je nak mahu mewakilli Melayu

Anonymous said...

hihihi kelantan je yang tak sokong umno terengganu dan kedah negeri umno.

Anonymous said...

sapa kata UMNO mewakili melayu..no more..UMNo skrg mewakili puak2 diatas saja..mana ada tolong melayu dah..sbb tu bila celaka pariah tu maki melayu.. UMNO diam membisu..depa kata lantak hampa la orang melayu

Surrhead said...

11.47.....ini tgh cite pasai umno & macai yg cuba nak takutkan rayer@dap...sebenarnya umno dah gentar dgn cara dap selepas dyana. sebab itu cepat melatah/marah bila ada isu mcm ni. cara lama, org dah tak terima cara kuno umno.

Dan pasai hudud, kalau ya pun hudud dilaksanakan, ia hanya di kelantan shj. tak akan dilaksanakan di seluruh negara. kalau hudud dah ada di kelantan, umno lagi susah. jadik ,umno akan pastikan hudud tidak dijalankan langsung dimana2 di Malaysia...ini permainan parti2 politik, kita rakyat la kena pandai tafsirkannya...kalau tak, termakan la dgn permainan politik parti2 ni....

Celako UMNO Babi said...

Anon 12.55PM
Memang Umno tidak mewakili orang Melayu, tapi ape pasal korang macai macam kena sawan babi giler bile orang celakokan UMNO LAKNATULLAH...pelik betol puak haramjadah umno ni

Celako UMNO Babi said...

Hina UMNO cakap hina umno, jangan babitkan orang Melayu dalam hal ini. Aku Melayu dan tidak ingin sekali dikaitkan dengan UMNO LAKNATULLAH.

Hina UMNO tak salah, parti politik memang kena maki hamun..

Parti komunis pun tak seperti puak UMNO LAKNATULLAH, tidak boleh hina kononnya.....Ptuihhhhhhhhhh

Anonymous said...

PAS lingkup

Anonymous said...

Puak2 PAS ni cakap je pandai... munafik!

Anonymous said...

Fakta bangang mana ko pakai ni babi sial??? Bodoh!!!

Anonymous said...

Apa la nak gentar dgn dyana tu. Citttt pirahhhh mabok!

Anonymous said...

Ko tu yg haramjadah sial bodoh

Anonymous said...

Celaka umno!

Anonymous said...

biar la apa nak jadi..baik UMNO, PAS kedua duanya majoriti adalah melayu..kalu lah pulau pinang tidak lagi dikuasai oleh melayu..jadi ingatkan diri tu bahawa mereka ..cina dan india bila bila masa boleh halau kedua dua melayu keluar dari PENANG..jadi yang bodoh bukan UMNO sahaja PAS juga kena bertanggung jawab..bilajadi macam ni..MALU LAH kalu cina dengan india dan terang terang nak halau melayu..tapi melayu masih tak sedar...insyaallah hasrat cina dan india di Penang nak halau melayu balik ke hutan akan tercapai juga jika begini lah rupanya penerimaan 0rang melayu.

Anonymous said...

PAS Kapir

Anonymous said...

Anon 3.15. Memang sah ko bukan orang Penang. PAS baru bersama DAP memerintah, macamana nak ambil tanggung jawab? Tanah hak Melayu KAT PULAU dah lama dan hampir habis terjual. Mana nak cari?

Yang jadi ajen jualan tu geng macam macai bee end la. Amano la yang bersama gerakann perintah Penang dulu menghilangkan harta Melayu.

Gi tengok rumah pemimpin2 bee end di Penang. Jangan malu. Pegi le tengok...

Kegagalan ekonomi pemerintahan bee end menyebabkan Melayu terpaksa jual tanah. PAS juga nak bertanggungjawab?

Memang ko Melayu bee end...

Cuba berubah dan kasi peluang Pakatan perintah negara. Kita kasi ubah.....

Anonymous said...

Cina dan india amat gemar pas umno pkr bergadoh sebegini...
senang lah nak halau melayu2 bodoh ni...
menang sorak kampong tergadai...
inilah sifat melayu dulu kini dan
selama nya...

Surrhead said...

kepada sesiapa yg kecewa dan putus asa dgn ameno, sila la ke pejabat PAS dan mendaftar diri. PKR dan DAP pun terima ahli baru jugak. tak perlu buat press conference nak tinggalkan ameno. diharap semua dapat bersatu dibawah pimpinan PR. PR masih ada kekurangan, tapi kita, rakyat ada tugas tuk membentuk PR seperti yg kita kehendaki. Rakyat boss... sisihkan budaya samseng ameno...

Anonymous said...

Cina dan india amat gemar pas umano pkr bergadoh.

Agar suma ahli umano keluar tinggalkan pemimpinnya yang tamak dan join Pakatan.

Anonymous said...

Pkr yg huru hara bergadoh pemilihan ko nak suruh aku join...kahak tui...

pas kejap nak hudud..kejap sokong melayu islam tolak hudud ko nak suroh aku join..
kahak tui...

Anonymous said...

Pkr huru hara dari bekas ahli bee end yang masih tak sedar diri. Nanti hilanglah mereka tueee.

Pas tetap sokong hudud. Sokong melayu islam tolak UNDANG2 HUDUD YG TAK SELARI DENGAN PERLEMBAGAAN. KENA UBAH PERLEMBAGAAN.

Pernah tak terfikir hudud nak dilaksana di Brunei. Tak terfikirkan. Tak mustahil dah sekarang.

Kalau nanti HUDUD terlaksana di bawah Pakatan, harap kau hidup lagi boleh tengok.

Nak jilat ludah balik dah tak boleh sebab dah hilang. Insaf pun kira bole lerrrr.

Anonymous said...

Oi SIALhead, PI MAMPOS lu si GANGSTER KAPIRBABI!

KURANG AJAQ lu HINA bapa aku ASKAR ISLAM/MELAYU! Bapa lu yg. dapat anak PENGGANAS KURAPBABI mcm. lu tentu menyumpah HARAM KEJADAH tak habis-habis!

Dahlah haritu lu nak suruh bapa aku yg Islam/Melayu bunuh aku masa lahir di http://darulehsantoday.blogspot.com/2014/01/hard-rock-cafe-boleh-bagi-undi-pada-ku.html?! BABI lu si HAIWAN SYAITAN KAPIR GANAS! Baik lu MAMPOS hey si PENJENAYAH GENG KONGSI GELAP KAPIR!

Oi SIALBABIhead, aku dah lapurkan pd. KDN utk. SIASAT lu, PENJENAYAH KONGSI GELAP KAPIR BINATANG BUAS! Asyik nak ANCAM nyawa aku dan bapak aku - juga di http://darulehsantoday.blogspot.com/2014/01/hard-rock-cafe-di-putrajaya-siapa-punya.html ; di http://darulehsantoday.blogspot.com/2014/01/siapa-yang-nak-bunuh-hannah-yeoh.html ; dan di http://darulehsantoday.blogspot.com/2014/04/empangan-di-selangor-makin-surut-khalid.html !

Dasar lu jenis HAIWAN BABI KURAP PENGECUT mcm. SAMSENG GENG KONGSI GELAP KAPIR! CILAKA LU - BAPAK lu lahirkan anak mcm SAMSENG KURAP mcm lu apasal?!

Baik lu si KAPIR BINATANG-BUAS (tapi asyik menyamaq guna bahasa Islam) pi BERAMBUS dan MAMPUS dr. Tanah Melayu NUSANTARA PUSAKA ni kalau lu benci sgt. umat Islam/Melayu,! Hari tu bukankah lu ingat Sabah/S'wak Kristian punya - oi, Sabah/S'wak adalah sebahagian Malaysia, NEGARA ISLAM, ada paham lu si KAPIRPELAHAPKANGKANGBABI?!

Anonymous said...

Hanya si LIBERAL-nak-MAMPOS pikiaq emosi tak penting - mereka pikiaq hanya jadi LIBERAL-‘gentleman’/intelektual yg. rasional, tanpa emosi, lebih bijak (pala hotak!) - sedangkan umat ISLAM global di bunuh sesuka hati dlm. GENOSID terus meningkat oleh si KAPIRDAJAL Barat-ZIONIS/Israel-CELAKA! Tengok sajalah si OIC (Pertubuhan Islam Sedunia) yg. hanya rasional tu - habuk pun tadak; apa dia buat?! Patutnya rasional mesti juga SEIMBANG bersama emosi!

Dan tak lama lagi memang bakal seluruh Tanah Melayu ISLAM pusaka nenek moyang kita jadi Palestin! Dahlah PENDATANG/PENCEROBOH KAPIRDAJALCELAKA mendapat Pulau Temasik dgn. begitu mudah dgn. bantuan ZIONIS-Mossad/Israel (lihat di http://rainbowoftruth.blogspot.com/2009/09/singapore-israel-love-affair.html, THE SINGAPORE ISRAEL LOVE AFFAIR, September 2, 2009), tapi akibat KETAMAKAN yg. amat JAHAT, masih tak berpuas hati - mahu si PENDATANG/PENCEROBOH ni RAMPAS seluruh Tanah Melayu ni! Bahkan ZIONIS/IsraelCELAKA dan ejen tempatan mereka dr. PAP-DAPBANGKAICELAKA/PKRSODOM berharap utk. menawan satu lagi 'Palestin' di Tanah Melayu ini, yg. kaya minyak-gas dan boleh disatukan dgn. Singapura, yg. terlalu kecil!

Dan sekrg. si BETINAMCA-CELAKA pula nak mengutuk PAHLAWAN-PAHLAWAN UMNO yg. berdemo psl.ni!

Dan patutnya si mamat-kari-LIBERAL-PENAKUT hentam si GANGSTER-KELING-CELAKA DAPBANGKAIBABI tu - tapi dia ni asyik nak jaga hati si KAPIRDAJAL - PI BERAMBOSlah dr. UMNO, baik masuk PKRSODOM saja! Melayu liberal –PENJAHANAM-agama/bangsa/negara mcm. nilah yg. menyebabkan hak, identiti dan tanah pusaka Bumiputera Islam/Melayu TERGADAI!

Aku syak si mamat-kari-LIBERAL ni masuk UMNO hanya kerana GILA-kuasa nak jadi PM! Bukan berjuang TULEN demi agama/bangsa/negara!

Makcik Sambal Belacan.

Anonymous said...

Anon 6:42..
Tak payah le berangan pas nak buat hudud..
kalaw pas berjaya buat hudud aku sanggop lari bogel satu malaya
kahkahkah....kahak pui...

Anonymous said...

Dah 20tahun cerita hudud pas...
tak perlu la nak tambah lagi 20 tahun sandiwara hudud pas tu...
draf hudud pon ntah ke laut der...

Anonymous said...

puak celaka umno haramjadah sembang tak jatuh serupa kepala butuh!!!

Anonymous said...

OI anon 6.10pm, lu punya ekoq ni si PENDATANG KAPIRDAJAL CELAKA PENGGANAS SODOM Red BeanBANGKAIBABI aaahh?!

Jijik mulut lu yg. memang mcm. BANGKAI penuh ulat - lu manyak lahap itu BABI punya KANGKANG aaahhh?! Atau lu mabuk minum itu KENCING BABI aahhh?! Atau lu manyak SODOM itu JUBOQ BABI aaahh?!

Dan PI MAMPOS lu punya ekoq kat KANDANGDAPBANGKAIBABI-si-RASIS-CELAKA-no-1!

Anonymous said...

Bukan sembang tak jatuh...
cuba tunjuk mai sini mana draf hudud kepala butuh hang tu....jangan berangan la..
20 tahun lagi pun draf hudud pas tu
ntah ke laut le...

Anonymous said...

Yg ada bukan draf hudud...
tapi karangan cerita drama hudud utk ujian
PMR 2014...
Kahkahkah...

Anonymous said...

Tak ada hudud sehingga pembunuh Memali Mamak Kuti Haramjadah tu ditanam hidup2.

Anonymous said...

OI anon 1.55am, lu punya ekoq ni si PENDATANG KAPIRDAJAL PENGGANAS SODOM Red BeanBANGKAIBABI, nak menggertak/menghina/membunuh ISLAM/umatnya aaahh?! DASAR si bangsa PENDATANG KAPIRDAJAL- BABI-CELAKA-nak MAMPUS!

Dan PI MAMPOS lu punya ekoq JILAT JUBOO DAPBANGKAIBABI-si-CELAKA-RASIS-no-1!

Anonymous said...

Gang2 memali semua mati katak terkangkang...nak negara islam tapi hj Hadi 2juta kata negara islam takda dlm quran....
negara kebajikan je ada....
katak kena tipu bulat bulat...
kahkahkah...

Anonymous said...

Bro Hadi bapak penipu...
kena saman 2juta pun sebab menipu....
woiiii ikut sunah nabi ke menipu tu...
jilat le bontot penipu tu...
kahkahkah...

Anonymous said...

kalau kata islam celaka, memang aku mengamok, tapi kalau kata umno lantak dia la... sama je

Anonymous said...

OI anon 1.05pm, CELAKA lu dan keturunan lu - kurang ajaq lu nak HINA ISLAM! Jgn. lu nak MENYAMAQlah oi si BANGSAT!

Nampaknya, makin ramai si ekoq-ekoq PENGGANASBANGKAIBABI Red Bean yg. ditaja puak SYAITAN Barat-ZIONIS dan DAPBANGKAIBABI, termasuk MENYAMAQ guna nama Melayu/Islam & bahasa Islam (sebut Kalimah ALLAH SWT cthnya), sedg. MENGAMOK mcm. ANJING KURAP GILA!

Lepas tu puak SYAITAN ni siap nak MENGKAPIRkan umat Islam pula!

PI MAMPOS lu si KANDANG DAPBANGKAIBABI-CELAKA!