Breaking News
Loading...
May 8, 2014

Info Post
Ini janji airasia pada 15 april lepas...


Dan ini pula jawapan dalam twitter mangkok paria tu...


Soalnya apa yang tak kena dengan KLIA2...

Kenapa airasia terlalu cerewet sangat...

Syarikat penerbangan lain sudah mula beroperasi dan membuka kaunter tiket mereka disana tampa banyak komplen, kenapa airasia tak boleh...

Adakah airasia akan berpindah ke KLIA2 sekiranya tuntutan mereka supaya MAHB menyediakan muzium dan spa di tunaikan... kliksini

Hari ini sudah 8 mei, esok 9 mei, tapi melihatkan kepada gambar-gambar di bawah, pejabat urusan airasia di KLIA2 dalam keadaan bergini aku yakin, kenyataan yang di keluarkan oleh airasia pada 15 april lepas adalah pembohongan semata-mata dan sekali gus airasia tidak hormat kepada najib yang telah mengarahkan airasia supaya ikut berpindah di klia2 klik sini

Gambar menunjukan pejabat airasia di KLIA2 masih belum di siapkan oleh syarikat penerbangan itu... klik sini


7 comments:

Anonymous said...

Air-aSIAL-GILAPELACURMINISKIRTMERAHsertaPuakSODOM, makin KURANG AJAQ kat ISLAM/umatnya! Ini sebab rakan kongsinya termasuk si KAPIRDAJAL Barat-ZIONIS (sebab itu MAS jgn. diswastakan)!

Apahallah pemimpin Islam kat NEGARA ISLAM ni, boleh biaqkan PELAYAN sy. penerbangan ni pakai skirt, dahlah pendek dan ketat, terbelah lagi; perangai pun LUCAH – memang mcm. sy. penerbangan PELACUR, yg. MELACURkan maruah Tanah Melayu ISLAM ini!

Lihat si KAPIRDAJAL-GILA-SODOM menghina ISLAM/umatnya dgn. menghina DYMM Sultan Brunei kerana melaksanakan Hukum Hudud itu! Patutnya sy. Barat-ZIONIS DAJAL mcm. ni serta subsidiari syarikat penerbangannya termasuk di Malaysia ni, ni diHALANG dr. masuk Malaysia, Brunei dan mana-mana Dunia Islam! Bayangkanlah kalau NEGARA-NEGARA ISLAM Brunei dan Malaysia sertai TPPA – ini belum lagi, tapi si Kapir Barat-ZIONIS dah makin KURANG AJAQ, asyik nak masuk campur hal-ehwal ISLAM/umatnya di Dunia Islam!

Lihat di - http://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Branson :

……In August 2007, Branson announced that he bought a 20 percent stake in Malaysia's AirAsia X.[25]...

Dan di - http://www.pinknews.co.uk/2014/05/03/richard-branson-announces-virgin-boycott-of-brunei-owned-hotel-over-stone-the-gays-law/ :

Richard Branson announces Virgin boycott of Brunei-owned hotels over ‘stone the gays’ law

Nick Duffy

3rd May 2014

....The law, which is being phased in as of last Thursday, replaces the maximum ten-year prison sentence for homosexuality with death by stoning in the Islamic state.

Celebrities including Stephen Fry, Ellen DeGeneres and Sharon Osbourne have urged for companies to boycott the Dorchester Collection luxury hotel chain, owned by the Sultan of Brunei.
Branson has now added his voice to the calls, announcing a Virgin-wide boycott of the luxury hotel chain, which will take effect across his business empire.

He said: “No Virgin employee, nor our family, will stay at Dorchester Hotels until the Sultan abides by basic human rights.”

Earlier this year, the Virgin boss lobbied with business leaders against Uganda and Nigeria over anti-gay laws, and he also backed the Out4Marriage campaign in 2012.

Yesterday, the president of the Human Rights Campaign wrote to every group that is due to hold an event at the Dorchester Collection’s LA hotels, Hotel Bel-Air and the Beverly Hills Hotel, encouraging them to take their business elsewhere.

Brunei is one of eight countries in the world that maintains the death penalty for homosexuality.

Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN ISLAM/umatnya, Kesultanan Melayu, Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

Anonymous said...

apa lagi airasia, you are bringing yourself down, don't blame others if people are sidelined you, your arrogant attitude is not for people of Malaysia to accept, we don't live in arrogant society, we are more tolerant and "give and take" society..your arrogant attitude is not accepted...pls relook at your ways of doing business to people of Malaysia...we are decent and tolerant society..

arab said...

Bagi die denda lah suh bayar. Lg lmbat pindah lg byk denda kena bayar

Anonymous said...

Jadi pndh la admin 9 hb mei...

Anonymous said...

Airasia jadi pindah tapi buat pondok kat dlm terminal.

Anonymous said...

Boikot sykt seperti air aasia ni yg owner nya kurang akar, lupa diri dan penipu.

praha2 said...

Salah siapa? Kerajaan juga kerano terlalu lembut. Asih mengalah je. Mei 2 berpindah pidahlah. Apo susah sangat? Tutup je LCCT habis corito.