Breaking News
Loading...
May 22, 2014

11 comments:

Anonymous said...

Ramai orang Islam termakan babi akibat lemahnya penguatkuasan pemerintahan bee ennd. Lagi terukkkk...

Anonymous said...

anon 1.42,
engko la kot yg makan babi tu? cakap guna jubor apa.

jentayu

Anonymous said...

Orang Islam Perlu Cerdik

1. Jangan marah kepada DAP bila DAP tolak atau bantah perlaksanaan Hudud ... sebab DAP itu diterajui oleh orang kafir.

2. Jangan marah kepada MCA bila MCA tolak atau bantah perlaksanaan Hudud ... sebab MCA itu diterajui oleh orang kafir.

3. Jangan marah kepada Gerakan bila Gerakan tolak atau bantah perlaksanaan Hudud ... sebab Gerakan itu diterajui oleh orang kafir.

4. Jangan marah kepada MIC bila MIC tolak atau bantah perlaksanaan Hudud ... sebab MIC itu diterajui oleh orang kafir.

5. Jangan marah kepada Pas bila menyokong pihak2 yang tolak dan bantah Hudud ... sebab itu saja cara Pas cari makan.

6. Jangan teruja bila Pas kata nak laksana Hudud di Kelantan ... kerana benda itu tak akan menjadi selagi Nik Aziz hidup, Hadi Awang hidup, Mat Sabu hidup, Lim Kit Siang hidup, Lim Guan Eng hidup dan Anwar Ibrahim hidup, walau pun Karpal Singh sudah kembali ke rahmatullah untuk meneruskan perjuangan " over my dead body for Hudud and Islamic State " di alam akhirat.

Celek lah wahai orang islam. Buka lah minda kamu wahai orang islam.

1. Islam bukan duduk pada serban dan jubah, juga bukan pada kopiah putih dan janggut.

2. Islam juga bukan duduk pada bibir yang pandai hafal sebaris dua surah dan hadis.

3. Islam tidak duduk pada bibir yang pandai menyebut istilah2 dalam bahasa Arab.

Sedar lah wahai orang islam 3 perkara ini sudah digunakan secara maksimun oleh musuh islam untuk menghancurkan perpaduan umat islam.

Islam adalah agama. Islam adalah kepercayaan. Islam adalah satu cara hidup yang mendidik dan membentuk manusia hidup sebagai manusia seperti mana yang dimahukan oleh pencipta manusia itu sendiri.

Anonymous said...

Jadah ape karpal kembali ke rahmatullah??

Anonymous said...

DAJALNya si BETINABABI ni! Sampai begitu sekali nak MENGHINA ISLAM/umatnya - nak menunjuk-nunjuk minatnya pd BABI!

Yg. herannya, si BETINAPELACUR-PENJILAT-DAPBANGKAIBABI ni kenapalah tak ditangkap lagi - sampai punya banyak saman trafik tak bayar!

Makcik Sambal Belacan.

Anonymous said...

Yg pegang kuasa kt putrajaya sape?kalau umno btl2 nk perjuangkan hudud,mntk ahli parlimen umno bawak usul d parlimen...ade bran??????

Anonymous said...

Dan Haram kejadah si GANGSTER KELING DAPBANGKAI BABI kat Pulau Pinang tu!

Aku cadangkan UMNO P. Pinang panggil DAP "HARAM JADAH“ bila bersidang di dewan - JANGANlah terlalu bersikap 'liberal-gentleman' PALSU ala Barat-ZIONIS, bila berhadapan dgn. MUSUH ISLAM mcm. ni (bila masa si Barat-ZIONIS nak mengebom/membunuh umat Islam dlm. GENOSID yg. makin meningkat, mana pula sikap ‘gentleman‘ mereka ni – memang dasar PENIPU)! Kerana si KAPIRDAJAL GANGSTER DAPBANGKAI/PKRSODOM serta penaja mereka dr. Barat-ZIONIS, makin permainkan undg-undg negaradan Syariah mcm. SAMPAH!

Dan kerana PENGKHIANATAN berterusan puak Islam/Melayu LIBERAL, maka sampai si MUSUH ISLAM mempermainkan undg-undg Syariah SUCI kat NEGARA ISLAM ini, di bawah undg-undg/falsafah “demokrasi-hak asasi“ Barat-ZIONIS. Lihat kes yg. nak menghalang mahkamah Syariah menghukum 3 Mak Nyah ni dgn. alasan undg-undg Syariah adalah seolah SAMPAH pd. undg-undg Perlembagaan dan menuduh kalau Mak Nyah ni dihukum, Hukum Islam akan mengamalkan ‘racial genocide“!

Maka, sebenaqnya si anak muda Islam kita sedang digalak jadi puak SODOM (Mak Nyah juga termasuk puak SODOM)atas dasar “demokrasi-hak asasi“ Barat-ZIONIS – sampai mahkamah boleh menjemput NGO Barat-ZIONIS, Human Right Watch , yg. ditaja si SOROS-ZIONISJAHANAM (yg. mungkin terlibat dlm. kehilangan MH370 kita spt. yg. didedahkan oleh wartawan Jepun, Shimatsu), utk. MENGHENTAM sama undg-undg Syariah SUCI kita, di NEGARA ISLAM kita ini! Lihat di http://www.thestar.com.my/News/Nation/2014/05/22/court-transgenders-cross-dressing/ , Transgenders can't be punished for cross-dressing, court told, by qishin tariq, May 22, 2014!

Sedangkan tengoklah Israel – sekutu kuat si Barat, yg. asyik melalak psl. falsafah/undang-undang “DEMOKRASI dan HAK ASASI KESAMAAN/KEBEBASAN" SAMPAH si KAPIRDAJAL Barat-ZIONIS kat Dunia Islam – boleh bunuh/penjarakan/rompak dan rampas tanah Bumiputera Islam Palestin dlm. GENOSID, termasuk penajarakan beribu kanak-kanak setiap tahun di mahkamah tentera, sesuka hati (lihat di http://rt.com/news/158556-israel-palestinian-children-confinement/ , 'Blindfolded & bound': Israel puts more Palestinian kids in solitary confinement, May 13, 2014) ; adakah mereka dikutuk si Barat/UN (yg. dikuasai si Barat-ZIONIS) ? Bahkan Barat-ZIONIS/Israel boleh menyerang/menjajah Dunia Islam yg. kaya minyak-gas dgn. membunuh/menyiksa sesuka hati umat Islam secara beramai (Genocide), dan tak pula dihentam si UN-ki Moon BANGSAT tu!

Makcik Sambal Belacan.

Anonymous said...

The primary method these black mold removal
specialists may also help is by cleansing and scrubbing the furniture in your home.
The consultants will use excessive power vacuums to take away all the excess water and then scrub the furnishings with organic compounds
design ed to loosen and contaminants to be simply next manner then may
also help is cleaning the walls within the flooded space.

The reason a mildew cleaning service is so vital is as a result of black mould can be
deadly to family members. Baked one other hour or so. Cooled
in freezer and popped out of mildew.

Anonymous said...

Its such as you read my thoughts! You seem to know so much about this,
like you wrote the book in it or something. I feel that you simply could do with a few p.c.
to force the message home a bit, however other than that, that is great blog.
A great read. I'll definitely be back.

Also visit my web-site: Regal Ecig Reviews

Anonymous said...

The new activation system, called Volume Activation (VA) requires the use of a special Multiple Activation Key (MAK) or a Key Management Server (KMS).
The diagnostic program GENERIC is designed for the legislation based diagnostics, specially targeted for emission related fault codes.
Right click on No - Changing - Wallpaper, click Modify, and change the value to 0.


Also visit my web blog :: windows 7 loader (http://wiki.humansvszombies.org/index.php/User:ShellyTOIc)

IBU HAYATI said...

Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI















Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI