Breaking News
Loading...
July 5, 2014

Info Post
Bila terbaca sahaja wahtsapp dalam gambar ini, secara automatik korang akan kata "haram jadah" punya yb, takan lah nak bantu mengembangkan syiar Islam pun tak boleh, arahan parti lebih di utamakan dari arahan Allah...

Tapi nak buat macam mana, takut hilang jawatan dan elaun sebagai wakil rakyat, nak tak nak kena di turunkan juga kalau tak ikut nanti 'miss shoru'

Lihat gambar di bawah...




11 comments:

Anonymous said...

lebai adun ni patut di tolak, gantikan dengan adun baru, dia bukan berkhidmat sebab tu bangi Bandar kotor..kotor dengan sampah sepanjang jalan, rumput panjang, taman taman perumahan sampah terbiar...apa guna lebai ni kalau di pileh jadi adun, untuk buat carnival Ramadan untuk kutip dana masjid pun dia tak boleh kerjasama..he is a shit, makan duit dengan kerja tidur dan menipu atas nama islam..

Anonymous said...

org2 pas kan!menipu dh jadi darah daging,kopiah hanya nak tunjuk alim,sesetengah u ilmu agama hampa kontang!!!!!!!ada ramai dikalangan ahli PAS berhutang x nak bayar,bakal YB yg kalah bertanding pun utang x nak bayar<<<kalau utang persaorangan boleh juga halal2 tapi dgn koperasi!!!!hak ahli ramai,,selamba je dia makan sampai koyak kopiah! haiyaaaaaaaaapatutle dap manyak sayangg oiiiii.

Anonymous said...

aku syak habis ulama-ulama TULEN dlm PAS disyaki di BUNUH seorg. demi seorg - disyaki melalui kemalangan/jenayah/diracun (termasuk yg. boleh sebabkan lemah jantung/kanser dsbnya)!

Ini adalah MO si KAPIRDAJAL Barat-ZIONIS dan ejen tempatannya dr. si KAPIRDAJAL DAPBANGKAI/PKRSODOM - (lihat suntikan kimia utk. menyebabkan kanser/sakit jantung/racun di - http://www.globalresearch.ca/the-cia-has-attempted-to-assassinate-50-foreign-leaders-including-chavez/5326864, The CIA has Attempted to Assassinate 50 Foreign Leaders Including Chavez, Global Research, March 15, 2013; dan di - http://imeu.net/news/article0024562.shtml, Israel's History of Assassinating Palestinian Leaders, The IMEU, Nov 6, 2013!

Makcik Sambal Belacan.

Melayu Selangor said...

Setuju sangat dgn komen anon 6:44 p.m.

Kembalilah kepada arus perjuangan Islam yang sederhana UMNO. Slowly but surely. Perlahan tapi pasti. Demi agama dan bangsa.

Demi politik PAS telah jadi munafik. Ditipu oleh Zionis dalam DAP dan PKR untuk menghancurkan Islam.

Bone said...

nnti dia akan cakap...hp kena hack.

Anonymous said...

pas pis pus masuk angin keluar asap

Anonymous said...

setuju sekali dgn cadangan mak cik sambal belacan...puak puak ni dah patut di bunuh..diracun..paling tidak simbah dgn asid..memang dasar puaka..bertopeng agama saja..tapi rupanya kawan iblis..sebab tu nik ajis cakap orang PAS bolih berkawan dgn syaitan

Anonymous said...

Oi anon 11.07pm, lu jgn. nak MENYAMAQlah! lu jgn. nak TIPU aku punya komen! Aku bilang, aku syak ramai ulama TJLEN dlm. PAS ramai diBUNUH oleh Barat-ZIONIS dan ejen tempatan mereka dari DAPBANGKAI/PKRSODOM - jadi yg. puak PENYAMAQ DAJAL dlm. PAS yg. asyki MENJILAT MUSUH ISLAM, disyaki adalah ulama PALSU! lu ada PAHAM sekarang?!

Nampaknya makin ramai si ekoq-ekoq PENGGANAS Red Bean yg. ditaja puak SYAITAN Barat-Zionis dan DAPBANGKAI, termasuk MENYAMAQ guna nama Melayu/Islam, pakaian & bahasa Islam (sebut Kalimah ALLAH SWT cthnya), sedg. MENGAMOK mcm. ANJING KURAP GILA!

PI BERAMBOS lu punya ekoq kat KANDANG PKRSODOM/DAPBANGKAI-si-RASIS-no-1!

Surrhead said...

ku nan suruh jgn bagi org gelendangan makan, itu ok ker??

Anonymous said...

Oi Samsenghead, si KAPIRDAJAL-GILA mcm. - jgn. asyik nak MENYAMAQlah! Dahlah lu KURANG AJAQ lu asyik HINA bapa aku ASKAR ISLAM/MELAYU!

Dahlah haritu lu nak suruh bapa aku yg Islam/Melayu BUNUH aku masa lahir di http://darulehsantoday.blogspot.com/2014/01/hard-rock-cafe-boleh-bagi-undi-pada-ku.html?! Baik lu BERAMBOS hey si PENJENAYAH GENG KONGSI GELAP KAPIR!

Dan Samsenghead, aku dah lapurkan pd. KDN utk. SIASAT lu, PENJENAYAH KONGSI GELAP KAPIR BINATANG BUAS! Asyik nak ANCAM nyawa aku dan bapak aku - juga di http://darulehsantoday.blogspot.com/2014/01/hard-rock-cafe-di-putrajaya-siapa-punya.html ; di http://darulehsantoday.blogspot.com/2014/01/siapa-yang-nak-bunuh-hannah-yeoh.html ; dan di http://darulehsantoday.blogspot.com/2014/04/empangan-di-selangor-makin-surut-khalid.html!

Baik lu si KAPIR BINATANG-BUAS(tapi asyik menyamaq guna bahasa Islam) pi BERAMBUS dr. Tanah Melayu NUSANTARA PUSAKA ni kalau lu benci sgt. umat Islam/Melayu,! Hari tu bukankah lu ingat Sabah/S'wak Kristian punya - oi, Sabah/S'wak adalah sebahagian Malaysia, NEGARA ISLAM, ada paham lu?!

Anonymous said...

Seeloknya ajk pakailah baju hijau.... apa maksud majoriti ajk itu bukan hijau? Ajk cina patutlah... ini penipuan kot.