Breaking News
Loading...
August 20, 2014

Info Post
Seperti yang di ajarkan oleh anwar kepada barua-baruanya, bila dah terkatoi, jangan jawab perkara yang kantoi tu, pusing dan create cerita lain...

Inilah yang berlaku kepada Yang Bitchy Rafizi Ramli...

Dia tak berani nak jawab dan komen soalan dan pertanyaan dari dewan pemuda pas, pasal dokumen sulit nak jahanamkan ekonomi negara (kajang move) itu, tapi dia cuba bermain dengan isu lain, kononnya ada bloger pro umno mengaitkan dia dengan pompuan mat saleh bernama kristin...

Pada aku pergi mampos la, ko nak menjubo dengan mat salih tu, kami paham, geng-geng pkr nie semuanya giler seks tak kira lelaki atau perempuan.

Tidak nampak pulak di alam maya ini, tersebarnya cerita rafizi bermukah dengan perempuan bernama kristi, baik dalam facebook, twiter dan blog.

Rafizi sengaja nak alih pandangan orang supaya tidak membesarkan kebocoran dokumen kajang move, malah mengikut sumber, dokumen kajang move itu di perolehi dari budak-budak pkr pandan yang rapat dengan rafizi. 


15 comments:

Anonymous said...

syaitan yang bernama rafizi.

Anonymous said...

Si Rapussy ni ada akandal dgn kucing ke?

Anonymous said...

aku suka ayat tu Yang Bitchy.

Anonymous said...

Orang melayu kena bijak mengundi orangcina sudah lama bijak undi untuk kepentingan org cina...orang melayu selangor...melayu sempati hj hadi dlm pas...melayu sempati tski dlm pkr...melayu umno...dan melayu atas pagar bila dun selangor dibubar ...undi melayu perlu undi untuk kepantingan umat melayu..islam dan raja...yg penting jangan undi parti pkr...tolak calon pkr dan calon pas yang libral....yang paling penting jangan beri undi pada calon pkr......selangor untuk sekangor....tolak pkr ....melayu kena bijak undi...say no to pkr....tolak pkr islam selamat...insyallah

Anonymous said...

Rafizi, jangan ingat semua rakyat malaysia tidak berakal. PKR ni memang Parti Kelentong Rakyat.

Anonymous said...

Ini bukan act of treason ke? To sabotage the countrys' economy for your own gain. Kalau kat China kena tembak mati ni.

Anonymous said...

Memang kalau di Cina,dah lama puak2
cam Anugay/Rapussy dah kena.
Tapi kat cini adake yang
berani sentuh geng lgbt nih?

Aku Melayu Rasis said...

mampuslaaa kuncing tu...balak fizi besar ooo..dh takde manusia, kucing pun ko tibia fizi? huhuhuh!

Anonymous said...

Kena ingat...ketua prk kajang move adalah khalid....
khalid wajib ada dokumen kajang move...
rafizi...mana mau lari ooooo...

Anonymous said...

Kesian sungguh geng amano Selangor.... Korang kena keja lebih sikit baru boleh rampas macam kat Kedah dulu...

Macamana???? Pastikan ramai rakyat 'bodo sombong'.

Anonymous said...

Bila tiada iman, diuji dengan kuasa..maka hanyutlah. Janji Allah pasti. Lambat atau cepat hanya empunya diri yang mengerti. Tipulah berjuta rakyat, Yang Satu jangan didusta. Saat mulut terkunci, saat anggota menjadi saksi. Mati itu pasti wahai si Rafizi.

Anonymous said...

Kalau mengaku dah tentu salah..
kalau nafi masih ada peluang lepaskan diri...
anwar berahim..

biasa la tektik salahkan umno tu dah basi la macai..

Anonymous said...

Jelas pr mahu sabotaj ekonomi..
biokot lynas
boikot projek pengerang...
segala yg berunsur ekonomi akan ditentang mereka...
tindakan mereka amat selari spt yg tertera dlm dokumen kajang move..


Anonymous said...

Aku pun tertanya-tanya juga ni!

Anonymous said...

Heran betul - nama kucing diberikan nama BETINA omputih you!

Kat Jerman, PEROGOL SODOM HAIWAN berlambak- lihat di http://www.dailymail.co.uk/news/article-2352779/Bestiality-brothels-spreading-Germany-campaigner-claims-abusers-sex-animals-lifestyle-choice.html , Bestiality brothels are 'spreading through Germany' warns campaigner as abusers turn to sex with animals as 'lifestyle choice' By Matt Blake, 1 July 2013!

Makcik Sambal Belacan.