Barua Kafir Menyalak Lagi, Khalid Ajak Zul Berdebat.


Barua kafir menyalak lagi, terbaru khalid gereja mencabar zul kulim untuk berdebat dengannya, nyalakan khalid gereja bernunyi macam ni “ Sediakan sahaja tempat serta waktunya dan panggil Astro Awani atau Hujjah TV9, kita berdebat secara siaran langsung demi mencari kebenaran,”
macam anjing memyalak Ooo...

Tapi kenapa khalid gereja hanya berani mencabar zul kulim, bukan zul kulim je yang menyanggah idea bahalul khalid gereja tu, tapi taib azamaudden dan haron din pun turut menyanggah idea bangang khalid tu, kenapa khalid tak ajak mereka-mereka tu berdebat. mungkin alasan khalid gereja profasional lawan profasional kut, atau pun khalid gereja hanya berani dengan zul nordin tapi kecut telur dengan dua orang ulama tersohor tu.

Apa pun det cukup yakin, khalid gereja sedang di tekan oleh puak-puak yang berkepentingan dalam hal kalimah ALLAH ni, kalau tidak masakan dia sanggup mengeluarkan idea bangang tu dan sanggup menyanggah segala pendapat yang diberikan ulama hatta dia menolak mentah-mentah pandangan dua orang ulama dalam partinya sendiri haron din dan taib azamudden.

sanggahan ustaz haron din (klik sini) sanggahan ustaz taib azammuden (klik sini)

Comments

Anonymous said…
AGAKNYA MOSSAD TAJA KHALID GEREJA KUT.
Anonymous said…
APA NAK DI TAKUTI KALAU BERANI KERANA BETUL,
penjejak awan said…
Khalid oh Khalid kenape ngajok Zul aje?.Kenape kome tok ngajok Harun Din dan Taib Azimudin sekali.
Anonymous said…
Khalid baru kena jubor dengan anwar.tu pasal tiba2 je nak ajak org berdebat.keh keh keh..
amieiezam said…
kan dah terbukti...disebalik isu penggunaan KALIMAH ALLAH ini hanya melibatkan ketidak sepakatan PAKATAN REPUT...takder kena mengena dengan UMNO yang kononya nak menjuarai isu...UMNO hanya tidak setuju kalimah tersebut digunakan dan tak mahu keputusan tersebut diputuskan oleh mahkamah...ia perlu di selesaikan melalui forum yang betul...

sudahnye komer jugak yang bercakor...lantakkan demer yop
Suara Pemuda said…
Kan itu semua mainan politik sempit mereka.

Dia berani kerana si Zul sekarang BEBAS. PKR tidak akan kena tempias lagi kerana zul sudah di buang.

Haron Din & Taib Azimudin masih dalam PAS dan dalam Pakatan. Ada berani lawan sama sendiri?

Jawabnya : TIDAK

Kalau betul2 mahu menegakkan pendirian masing2, kenapa tidak di ajak berdebat walaupun di aliran politik yg sama.

ana add ente punya blog dalam ana punya blog list;

http://suara-muda-umno.blogspot.com
Manjung Mari said…
Aku nak ajak kau org fikir,tu pun kalau ada keupayaan berfikir.Ini kes kawin perempuan umor muda di K.Krai,Kelantan yg TGNA kata 'Laparkan Sunah Nabi'.Sebenarnya ini satu rahmat tuhan utk Kelantan menjana pendapat Negeri yg asyik kena sabotaj oleh UMNO.Kita tahu di Kelantan ramai keluarga miskin yg mempunyai anak dara yg cantik menawan.Apa kata kita buat program terancang kita kawinkan gadis2 ini dgn lelaki2 kaya dpd Pakistan,Arab,Iran,Bangladesh atau Turki.Kita kenakan bayaran khas keatas mereka yg ingin memperisterikan gadis Melayu tu.Contohnya mereka kena sumbang RM25k kpd Baitulmal dan dana tu boleh kita buat utk membiayai projek pembangunan Islam peringkat negeri.Aku rasa kalau kena gayanya ia akan menjana pendapatan yg lumayan kpd negara.Lagi pun sekarang ni ramai gadis2 yg rosak akhlak mereka akibat kegagalan UMNO menangani masaalah sosial.Cara ini ramai keluarga miskin akan terbela nasib mereka dan kita juga boleh menjalin hubungan kekeluargaan yg lebih erat dgn negara2 asal lelaki2 asing tersebut.Aku tahu kau orang tak berapa setuju dgn idea aku ni,tapi cuba fikirkan sejenak..

PAS FOR ALL
Anonymous said…
manjung mari konar baring...
Belia Melayu said…
YE LA... MCM ANJING MENYALAK... MMG SEBIJI LAH..
Belia Melayu said…
hello Manjung Mari.. lu pn pkirlah dlu.. jgn slhkn UMNO sbb xdpt banteras msalah sosial. cbe ko pkir, kt slngor ni byk gejala sosial n kalo ko nk tau, majoriti pesalah byk org klantan yg berhijrah ke sini. aku ckp cmni sbb aku da byk kali ikut operasi cegah maksiat. stiap tgkpn, org klantan.. byk sgt org klantan. sbb dorg hijrah ke sini ialah kt klantan tu xde pluang kerja.

LU PIKIRLAH SENDIR!!
Jahil punya Manjung mari.

Kalau ya pun kau nak bagi cadangan untuk tambah pendapatan kelantan, jangan lah sampai menjual rakyat dengan begitu hina sekali.Mereka semua ada hak dalam kehidupan bukan barangan untuk di jual beli macam PAS yang sanggup jual apa saja asal nafsu politik dapat di lampiaskan.

aku cabar kau keluarkan data bantuan kerajaan persekutuan kepada kerajaan kelantan dan buat perbandingan dengan negeri-negeri lain di tanah melayu nie, baru kau boleh cakap.
Jahil punya Manjung mari.

Kalau ya pun kau nak bagi cadangan untuk tambah pendapatan kelantan, jangan lah sampai menjual rakyat dengan begitu hina sekali.Mereka semua ada hak dalam kehidupan bukan barangan untuk di jual beli macam PAS yang sanggup jual apa saja asal nafsu politik dapat di lampiaskan.

aku cabar kau keluarkan data bantuan kerajaan persekutuan kepada kerajaan kelantan dan buat perbandingan dengan negeri-negeri lain di tanah melayu nie, baru kau boleh cakap.
Anonymous said…
Ya aku setuju kata Manjung mari..
Tapi jangan buat kat Kelantan..
tapi buat kat Manjung, Perak.
Ko buat kat kampong koa dulu,
Apakata ok tak manjung mali..

eehaaaa
Steady lah manjung.
Manjung Mari PAS FOR ALL spinner.
Anonymous said…
Lantoi lah Manjung Mari..
Jangan lah nak tukar topic..
Dah jadi bangsat ke koa nih bila masok isu kalimah ..
ko konar pulak!

Tukarlah ini macam..lebih baik jadi;

Manjung Bangsat Mali

Popular posts from this blog

Naratif Baru PN, YDP AGONG Lantik Orang Tidak SAH Jadi PM

1900 Paderi Melayu Sampai Dari Singapura.

Cubaan Bunuh Diri Isteri Raja Petra