Tahun 2004, Mahkamah Sahkan Anwar Peliwat.

Semalam ceramah roadshow ssde ezam di ttdi jaya shah alam, ezam meminta semua ahli-ahli pkr buka mata dan jangan pekakkan telinga terimalah hakikat yang anwar ibrahim memang seorang peliwat, ezam menegaskan bukan dia yang kata anwar peliwat, tetapi orang-orang yang duduk di sekeliling anwar yang mengaku memang anwar seorang peliwat.

Ezam juga meminta kita tengok semula penghakiman yang bebaskan anwar pada 2 sept 2004 apa yang ditulis dalam penghakiman itu? menurut tiga hakim yang membaskan anwar, aktiviti liwat memang berlaku, tetapi oleh di sebapkan kesalahan teknikal dua dari tiga hakim terpaksa melepaskan anwar.

Kepada semua penyokong anwar, korang tengok lah video ceramah ezam yang aku akan uploadkan nanti, jadi kepada penyokong pkr dan pas korang renung-renungkan lah, anwar itu memang peliwat, anwar itu memang gay. kalau tidak kenapa semalam ada yang hantar memorandum kepada anwar minta dia bertaubat.

Comments

abuzarzainal said…
Kehadiran tak meriah, 'Takde orang ke?' orang bertanya aku. Aku mampu tersenyum je, 'yang mana yang ada je la' aku jawab. Tak hairan pun, maklum la TTDI Jaya ni kubu PKR. Ezam sendiri mengaku, pasal dia sendiri yang memastikan kawasan TTDI Jaya ni jadi kubu PKR. Banner pun kat kawasan dewan aje, kalau tak lalu kawasan dewan atau layar blog-blog pro-kerajaan, sure tak tahu pasal program ini.

Tahniah UMNO Selangor/Shah Alam, kerana berani menganjurkan program-program sebegini di kawasan 'panas' seperti TTDI Jaya. Harapannya adalah jangan sampai di sini sahaja, tetapi teruskan lagi program-program menyebarkan informasi/kebenaran untuk rakyat seperti ini kerana aku nampak, TTDI Jaya ni masih mempunyai ramai pengundi atas pagar.

Macam Senator Ezam cakap malam tadi, 'SUDAH LAH', 'CUKUP' tiba masanya kita pulangkan Selangor kepada pihak yang boleh membangun dan menjaga kebajikannya.
amieiezam said…
marah betul ezam dengan DAP, LiM Guan Eng personally ajak ezam lawan atas tiket DAP di Selangor.. mujor juga dia dah nampak apa yg dia tak nampak atau buat tak nampak sebelum nih.....

kehasiran dalam 200 orang, kata GAP mungkin sebab SELANGOR CUP di stadium...MUNGKIN JUGAK LA
Alkafaza said…
200 ratus orang 2 termasuk polis ker ? sian nyer....
Anonymous said…
ini ceramah politik, untuk membongkar kemugkaran, biasela tak ramai, tapi kalau ceramah pas yang memfitnah, maki hamun dan mencarut, tentu orang ramai datang, pasal nak tengok muka2 yang kaki mencarut dan kaki fitnah tu.
Anonymous said…
ko ingat mat ezam sengal ni tak memfitnah ker tak mcarut ke..boleh belah la..
Anonymous said…
tak guna nak tuding menuding. Allah beri akal fikiran suruh kita guna. takut nanti kalau kita tak hargai diambil balik nikmat tu. bukan nak pengaruh tapi mana yang sokong PKR berfikir lah, minta Allah beri petunjuk. bagi yang rapat dengan DSAI akan tau sapa sebenarnya nuar ni. pada yang ala-ala je kenalnya memang susah nak terima kebenaran.dulu saya juga begitu. tapi tidak lagi sekarang.
x-reformasi 1998

Popular posts from this blog

1900 Paderi Melayu Sampai Dari Singapura.

Cubaan Bunuh Diri Isteri Raja Petra

PRU 13: Calon BN Dun Batu Tiga Tenang Menjawab Soalan Dari Penyokong PAS...