GAPS & Pemuda Umno Selangor Lapor Penyelewengan Khalid Ke SPRMPenyelewengan duit rakyat yang digunakan oleh khalid gagap untuk kepentingan parti telah di laporkan ke sprm pagi tadi.

Gagasan anti penyelewengan selangor (gaps) dan pemuda umno selangor telah membuat laporan mengenai penggunaan duit rakyat selangor di belanjakan oleh khalid untuk menyewa bilik hotel untuk perwakilan pkr pada kongres pkr yang lepas.

Dalam laporan itu, gaps dan pemuda umno selangor juga menyerah berberapa bukti lain termasuk surat tempahan bilik yang di keluarkan oleh pejabat perbadanan menteri besar, surat terima tempahan dari pihak hotel, resit pembayaran dan lain-lain dokumen yang bersankutan.

Pastinya khalid senggugut lepas ni. salinan dokumen: klik sini

MK IV

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

1 comment:

Bahtera Merdeka said...

Salam Bro.

Adalah sangat baik jika kumpulan yang bertindak membuat bantahan dan laporan ini disertai juga oleh kumpulan dari kerabat BN yang lain terutama dari kalangan kaum China dan India.

Paparkan wajah mereka dalam siaran media untuk membantu membina persepsi bahawa Rakyat Malaysia bersatu menolak Gerombolan Pakatan Haram...

Jika tidak boleh berbuat demikian...teruskan sahaja kerana persepsi yang terbina ialah... Bangsa Melayu menolak PR.