Nik Nazmi Belasah Hukum Hudud...


Bila najib kata hukum hudud belum boleh di laksanakan lagi di malaysia kerana umno bukan memerintah secara bersendirian, umno mesti mendapat persetujuan parti komponen lain dalam barisan nasional, kalau depa tak setuju, macam mana umno nak laksanakan hudud, lepas tu kecoh pemimpin pas kata umno sebuah parti kafir dan umno mengikut telunjuk orang kafir.

Tapi pas lupa, dalam pakatan pun dap turut menentang hukum hudud tu bukan setakat dap malah pkr juga menentang pelaksanaan hukum itu, yang menentang bukan si kafir dalam pkr, tapi orang islam sendiri.

Nik nazmi, adun seri setia secara terang-terang mengatakan hukum hudud tak sesuai di buat di malaysia, tapi kenapa pas tak mahu kata nik nazmi kafir?

Comments

Anonymous said…
apa kata puak-puak khawarij pas?
Anonymous said…
diam x terkata apa2
Anonymous said…
its ok xlaksanakan hudud...dosa orang islam sepatutnya kena hudud (ikut syarak)akan ditanggung oleh pemerintah islam yang xmenjalankan hukum islam (pernah terbaca dalam buku teks agama islam kawan)...dan..berhentilah semnagat asobiyah2..ko pilih pas ngan umno ikut hati yang penuh nfsu..ada pernah ko solat istiharah tanya berulang kali yang mana patut ko pilih?..malu la...aku cina pun bleh tau benda-benda camni..

Popular posts from this blog

1900 Paderi Melayu Sampai Dari Singapura.

VIDEO Memperingati 46 Tahun Peristiwa 13 Mei 1969...

GELABAH HILANG KUASA, MAHATHIR MACAM SEMBUNYIKAN SESUATU