Khalid Gagap Drakula Menghisap Darah Rakyat


Khalid benci belia...
Khalid benci orang muda...
Khalid tekan orang muda...
Khalid benci belia...

Khalid gagap naikkan sewa kompleks belia yang bukan dia buat, dulu kerajaan bn bagi pada belia percuma, khalid nak buat untung atas angin sewakan ruang pejabat dengan harga dua ribu sebulan, itu harga tahun lepas, tahun nie, khalid naik kan lagi sewa pejabat tu hingga mencecah lima ribu ringgit.

Inilah natijahnya kalau kita angkat orang koperat keparat kapitalis macam khalid gagap jadi mb, segala apa yang dia nampak untung di mata dia, dia akan collect.


Comments

Anonymous said…
memang haram jadah puak2 pgayr ni, mampos la pilihanraya nanti.
Anonymous said…
Ohhh!!!khalid tu nak bayar hutang credit card,masterd card,american express,housing loan,car loan,duit asb,nak beli saham tah berapa lot lagi,duit kutu ahli,buat beli tanah pakai cash,develope tanah dia lagi,nak beli suit pakaian dia lagi tah berapa ratus ribu tah.paling utama insuran nyawa dia ambik secara maksimum.
Anonymous said…
dah letih pasal cerita Al Juburi

Popular posts from this blog

1900 Paderi Melayu Sampai Dari Singapura.

VIDEO Memperingati 46 Tahun Peristiwa 13 Mei 1969...

GELABAH HILANG KUASA, MAHATHIR MACAM SEMBUNYIKAN SESUATU