Laungan Azan Puak Syiah...

Korang pernah dengar cara syiah sesat azan? kalau belum korang tengok video di bawah tu, ingat syiah ni sesat lagi menyesatkan, segala benda dia cuba spin dan putar belitkan, sampaikan azan yang telah di syariatkan oleh Rasulullah pun depa tokok tambah.

Adakah azan yang dilaungkan oleh puak syiah itu sama dengan azan yang dilaungkan oleh bilal bin rabah seperti dalam hadis yang di riwayatkan oleh abu daud

MK IV

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

2 comments:

eXception said...

Khawarij Syiah takkan ke mana-mana... Hanya Ahlul Sunnah Wal Jamaah sahaja diterima masuk syurga... Korang berharap je la syurga Pork Nick...

Panas!! Fax Najib Minta 1 Billion Didedahkan!!?

UMNO PARTI PENJARA said...

Utusan Malaysia Wajib Tubuhkan segmen... sex - gay dan lesbian jika mahu tingkatkan jualan ( Lihat sendiri bukti Transformasi 1 Malaysia Berjaya )
1~BUKTI 1
2~BUKTI 2
3~BUKTI 3
4~BUKTI 4 * (NEW)
5~BUKTI 5 * (NEW)
6~BUKTI 6 * (HOT)

Jangan segan2... Utusan Malaysia Pasti Boleh Buat!!Sumpah Aku Akan Lingkupkan Putrajaya Jika Generasi Muda Terengganu Tidak Jadi Perdana Menteri Malaysia Ke-7 Sebelum PRU ke-13 Tanpa Perlu Berdolak-dalik!!
(Bukti kukuh)
1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32381
2 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28065.html
3 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22146
4 ~ http://www.selatanonline.net/v1/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3155