Kerana Mu Hadi, Umat PAS Bercelaru Akidah Mereka...


Kerana amanat si dajjal nie, akidah umat pas bercelaru, baiah cerai bini yang tak pernah di buat di zaman Rasulullah mereka buat, cerai isteri pasal isteri kutuk pemimpin pas dah jadi perkara biasa dalam kehidupan umat pas, itu belum cerita sembahyang dua imam, solat jumaat di dalam kandang lembu, atas alasan sembahyang di masjid yang di bina oleh kerajaan umno/bn tak di terima Allah dan pelbagai perkara bidaah.

Jadi sampai bila kita sebagai umat Islam nak membiarkan si dajjal yang mengelurkan amanat nie hidup senang lenang, langsung tak rasa bersalah kerana amanat yang di keluarkan kira-kira 20 tahun dulu telah merosakan banyak akidah umat Islam... sampai bila...???

MK IV

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

5 comments:

Anonymous said...

tunggu la menang 2/3rd majority dulu dlm PRU nanti....lepas tu UMNO buleh buat mcm mana yg di lakukan kpd al arqam dulu....sekarang blum boleh lagi....

Anonymous said...

Selagi ada penyokong yang bebal, nampaknya kena tunggu sampai kiamat ler......

Anonymous said...

perkara asas pon puak2 PAS tk mampu untk berfikir..senang2 kna kelentong dgn pemimpin yg bertopengkan serban & jubah...malang sungguh

Anonymous said...

kena renungkan..org pas xsemstinya masuk syurga dan org umno x semestinya masuk neraka..

Anonymous said...

hadi, lari gi mana tu? Hok alohhh, Afrika la pulokk