Suami Zuraidah Ampang Di Tuduh Rembat Duit Peruntukan PKR Kajang...


Tiiiidurrrrrlahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Kepada Yang Berhormat Zuraidah saya ada beberapa soalan yg Yang Berhormat perlu jawab sebab Yb naik pun kerana orang mcm saya okies. soalan saya

1 ) kenapa Office lama Yb terpaksa di tutup.

2 ) Benarkah Yb telah menerima imbuhan dari pemaju untuk pembinanan bangunan di kawasan yg tidak boleh di bina bangunan ,

3 ) Benarlah Yb terpaksa tutup office lama kerana penduduk di situ mencari Yb. sebab tak puashati yb membenarkan mereka pemaju membina bangunan.

4 ) Benarkah Yb meletakan semua orang oarng Yb dalam ahli majlis MPAJ. supaya Yb senang membuat kerja termasuk kerja yg tak sepatutnya di buat.

5 ) benbarkah sesiapa sahaja ajak ajk yg tidak bersependapat dgn Yb akan di terajang keluar.

6 ) Berapa banyakkah yg pemaju bayar kepada Yb , dan kemanakah duit tersebut.

7 ) Soalan terakhir waktu pilihanraya kajang Khalid Ibrahim ada menyediakan peruntukan dan diserahkan kepada suami Yb kerana beliau kalau tak silap ketua bilik gerakan utama.kalau ada kenapa Yb kata Khalid tak beri ??. Khalid mungkin tak suka bising bising perkara sebegini. tetapi tidak Jamilkucing.

Pesanan terakhir sila pesan kepada Rafizi Ramli kalau tak pandai nak menghormati tuan tanah sila berambus dari pandan. Yb Ong Teng keat dulu walaupun dia BN tetapi dia tak sombong. berbeza dgn Rafizi jauh panggang dari api. sorr la ok saya byukan kaki ampu dan jilat.

MK IV

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

2 comments:

Anonymous said...

Org yg mcm ni penduduk ampang pilih jd YB...dahlah indon pendidikan tkda, mcm dah tkda rakyat msia yg boleh dilantik jd YB...si Zuraidah ni kalau dtg tmpt aku dah lama kena ludah dan halau masuk kpg...

Anonymous said...

google jamilkucing...banyak cerita jamil al juburi ni...