Breaking News
Loading...
September 1, 2012

Info Post
Memang penuh, memang grand majlis rumah terbuka bn selangor di pusat penyelidikan getah (RRI) malaysia di sungai buloh, aku ingat dah buat tempat ceruk macam tu, tak lah ramai orang datang, rupanya dekat-dekat 15 ribu juga yang datang, dari jam 1.30 petang hingga jam 5, orang tak putus-putus datang beraya bersama pm.


























7 comments:

Anonymous said...

hebat sambutan orang sungai buloh ada can melinkup dr nasir kat situ.

Anonymous said...

Gembira tgk sambutan yg diberikan....bertuahnya bumi Malaysia

Abdullah Ishak said...

Jangan lupa satay yg korang makan adalah air tangan kami... ;)

KZSO said...

Abdullah Ishak: you do not need to mention that! You are lowering your self esteem by saying this. Dissappointed with this kind of attitude, bragging about yourself to the public.

Anonymous said...

Mesti ada udang rimau bakar ni....emmmm best nya.....kekawan kat sana tolong lah makan untuk aku ye sama. Aku kan ape....dek kerana bas bas telah disewa oleh noh untuk mengankut ke sana...aku tak dapat tiket nak balik ke Shah alam.Satey lembu kat jat ade tak? Tetamu patut bawa tupperware untuk bungkus bawa balik........bukan duit bn tu....duit rakyat.

Anonymous said...

semua itu udah dibayar supaya hadir ke sana.Berapa juta rupiah ya yang dibayerin oleh bapak najib itu ya. kalo bener pak najib hebat , kenapa gak dilaksanakan pemilu ya. kabarnay pak najib masih takut mau adakan pemilu.

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.