Wan Azizah & Anwar Ada Masaalah...

Hah.... kan aku dah kata, anwar dan wan azizah memang tengah ada masaalah, hari tu dalam posting aku, aku dah ceritakan khabar bertiup kencang depa berdua tu tengah ada problem, korang baca balik artikel nie dan korang tengok gambar dari paper cina tu...

Comments

Anonymous said…
Buktikan lah kalau betul kau ahli umno.. kalau nak temberang oun beragak le . Tapi kalau orang PKR ni twmberang bohong fitnah dah jadi makanan ruji. So apa nak heran. Memang bebal orang2 Parti klentong rakyat ni
Anonymous said…
Adik sayang,

Ape yang kau melalut ni mangkok hayun....
kau demam ke !!!
Sudir said…
Wei adik sayang bang jubur.. dah takde modal lain ker..
Anonymous said…
biase la bro, budak2 la katakan, tgk gambar profil dia pun kita tahu, dia ni budak bodoh.
Anonymous said…
Sedap kata orang bodoh, alih-alih diri sendiri yang jadi bodoooooooh.Orang lain tak sanggup diperbodohkan macam anda. Chaooos
Ida Zul said…
ahli umno ke adik ayang ni? tak cukup umor lg kut nak jd ahli? prasan bagus plak dia ni ckp mahasiswa mcm adam adli tu bodoh2 & tolol2??

memang adik sayang pandai!! adam adli memang mahasiswa paling bodoh!!

*stakat nak cut&paste blog org lain mcm tu, bibik ambo pun pandai!!

Popular posts from this blog

1900 Paderi Melayu Sampai Dari Singapura.

VIDEO Memperingati 46 Tahun Peristiwa 13 Mei 1969...

GELABAH HILANG KUASA, MAHATHIR MACAM SEMBUNYIKAN SESUATU