Hapuskan CTOS Yang Banyak Menindas Orang Melayu...

Korang semua mesti setujukan kalau peranan CTOS di hapuskan, siapa CTOS? suka-suka hati nak black list kan orang, apa yang menariknya banyak yang menjadi mangsa CTOS adalah orang melayu, jadi saranan calon MT ini wajar di ambil kira oleh kerajaan...


MK IV

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

5 comments:

Anonymous said...

Sohaimi Shahadan, selain dari CTOS yang menindas orang Melayu, kau jugak turut sama menindas ekonomi orang Melayu dengan cara membolot semua tender2 kementerian yang kau dah kepong. Kau jangan ingat orang Melayu semu bahlul. Semua job MARA kau sapu seolah2 kau akan hidup selama-lamanya.

Aku doakan kau kalah dalam MT kali ni.

Anonymous said...

abih tu nak bagi cinabeng ka.. lagi pun dapat kat melayu, buang le sikap dengki palat tu...

Anonymous said...

kena kepung jangan bagi ada cinabeng dapat sudah la...

Anonymous said...

Pilih mana kamu nak. Melayu jadi kaya atau cina jadi kaya raya.

Anonymous said...

Biar melayu kaya.. apa2 kat akhirat kita bleh tuntut dr dia.. kalu cinabeng ahh.. haiyaa sulah jadi kayu api maa.. apa mau tuntut..