JAKEL Hantar Lagi 3 Treler Bantuan Makanan Ke Pantai Timur...

Jika kelmarin klik sini, syarikat tekstil itu menghantar 3 treler makanan dan keperluan asas untuk mangsa banjir di pantai timur, hari ini mereka menghantar lagi 3 treler makanan dan keperluan asas ke sana, ini menjadikan sudah 6 treler yang sarat dengan makan dan keperluan asas telah di hantar ke negeri pantai timur.

Dalam pada itu, syarikat jakel juga menyeru kepada orang ramai yang ingin menyumbang pelbagai barangan seperti makanan dan keperluan lain supaya menyumbang melalui pihak angkatan tentera, bagi di negeri selangor,  pengkalan udara tudm subang adalah pusat pengumpulan.

Bukan apa, ATM melalui detechmen TUDM dan lain-lain mempunyai cukup logistik untuk mengedarkan barangan yang anda sumbangkan itu, kalau yang lain-lain nie takut lambat pulak sampainya nanti...MK IV

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

1 comment:

Anonymous said...

Jakel atau Carlos The Jackal adalah manusia yang paling dikehendaki pada suatu waktu dulu, kalau dah bertaubat baguslah.