Gambar-Gambar Majlis Penutup Kursus Asas Komando 2014

Gambar-gambar sekitar majlis penutup kursus asas komando 2014 di pantai betutu laut, kem sungai udang, melaka yang berlansung pada pagi semalam...

Comments

Anonymous said…
Tahniahh.....

Kami bangga....
Anonymous said…
Harapan komando ini menjadi orang yang beriman. Sedar negara semakin rosak di bawah amano dan pilih Pakatan dalam pilihanraya nanti.
Anonymous said…
Tahniah kepada yg berjaya!
Semoga sentiasa cekal mempertahakan negara. The unknown heroes of Malaya...
Anonymous said…
anon 8.55 gila agaknya...dia kata amano semakin rosak...tapi rakyat nampak PR bahaya kepada negara sehingga Agong sebagai ketua pemerintah tertinggi tentera pun di tentang...sampai guling2 tengah jalan..lepas tu kata komunis hero...butolah
Anonymous said…
Kesian nengok mat2 wire ni.........JADI mangsa menteri hameno, harap tenaga je......persenjataan semua yg 2nd hand je! Askar Gurka lagi baik persenjataan mereka. Mesia Kapal selam boleh terbang xboleh selam, kapal terbang terjunam jadi kapal selam, semua dek kerana menteri hameno.........yg jadi cai......asyik dok syok sendiri.......ale butoh le!
Anonymous said…
Takat duduk depan komputer je boleh la anon 8.58. Kalau berani mari la masuk army n ambik basic. Pala butoh pak lu la.
Anonymous said…
Tentera ramai dah cerdik dan berani. Salute sama tentera yang berani kerana benar. Besar pengorbanannya walaupun dianggap salah di dunia. Tetapi besar pahalanya di akhirat.

Tentera dengan sikap kepimpinan begitulah agaknya sewaktu Islam memerintah dunia dahulu.
Anonymous said…
Setuju..balaci PR memang celaka
haram jadah...
Anonymous said…
Anon tu hero sotong...
mana ada tolur...
Anonymous said…
8.55,
Jangan libatkan Tentera dgn politik.Suruh KETUM jadi PM dulu baru kami akan sokong hujah kamu yang bangang tu.Kesetiaan kami tetap pada Agama,Bangsa dan Negara tak kira siapa perintah.Kalau Supreme Commander kami suruh pancong kepala sedara sebab penoh air KETUM kami akan laksanakan misi kami dengan rela hati.

Popular posts from this blog

Cubaan Bunuh Diri Isteri Raja Petra

1900 Paderi Melayu Sampai Dari Singapura.

MELAYU PARANOID