ATOK LEBIH HENSEM KALAU MASUK DAP


Semenjak dua menjak ni, kita tengok perangai atok dah macam orang tua buang tabiat, habis segala benda nak di kacaunya.

Saat negara berdepan dengan Covid19, dia sebok nak rampas balik kuasa yang dia sendiri buang dulu.

Cadangan aku pada atok macam ni la, dah alang-alang dia pun dah hilang jawatan dalam kerajaan dan parti, apa kata atok join je DAP, senang, so Atok ada platform untuk berpolitik.

Jadi ronin ni tak menyelesaikan masalah, kan lebih elok Atok berparti, jadi apa sahaja pandangan dan idea Atok tu, boleh di salurkan kepada parti untuk tindakkan bersama.



Lagi pun Atok pernah berjanji akan luluskan lesen judi bola online kalau dia berkuasa, masa 22 bulan dulu mungkin Atok tak sempat nak luluskan, jadi kalau Atok luluskan masa Atok berada dalam DAP, alangkah moleknya, maka melalui DAP  amatlah tepat untuk Atok mengotakan janji yang di buat sepuluh tahun dulu tu.

Comments

Popular posts from this blog

1900 Paderi Melayu Sampai Dari Singapura.

VIDEO Memperingati 46 Tahun Peristiwa 13 Mei 1969...

GELABAH HILANG KUASA, MAHATHIR MACAM SEMBUNYIKAN SESUATU