SYED SADICK TERSINGKIR

Gambar yang ada lihat diatas itu adalah founder kepada sebuah parti politik yang akan ditubuhkan oleh atok.

Aku diberi tahu, atok akan menjawat jawatan sebagai presiden, boboi akan jadi timbalan presiden, mazli capang akan jadi naib presiden, zuki tipu sijil akan jadi setiausaha agung, amiruddin jadi ketua penerangan dan laki rina akan jadi bendahari.

Mana si sadick? Ya dia tak masuk dalam senarai parti baru atok, kerana parti baru yang atok nak tubuhkan ni tiada sayap wanita dan pemuda, parti style baru kata atok.

Lagi pun kan si sadick tu ada kes dengan SPRM, maka atok tak mau orang yang terpalit dengan kes rasuah menyertai parti dia, atok nak pemimpin yang clean and clear, macam atok dan anaknya.

Angaknya kemana arah tuju si sadick itu nanti? 

Pergi jahanam la dengan dia, itu masalah dia, bukan masalah aku...



MK IV

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

No comments: