30 October 2014

Kerana Bentley. Adik Ahmad Maslan Terselamat Dari Kecelakaan.

Alhamdulilah syukur. Adik kepada timbalan menteri kewangan datuk ahmad maslan terselamat dari kemalangan jalan raya.

Di fahamkan kemalangan berlaku ketika hujan dan jalan licin.

28 October 2014

Ceramah "I Want To Touch Anwar Ibrahim" Di Subang Jaya Semalam...

Ceramah "i want to touch anwar ibrahim" di subang jaya semalam, cukup membosankan...

Crowd yang datang paling-paling tinggi pun aku boleh bagi 500 orang, cukup parah kalau ceramah anwar di saat dia nak masuk penjara kehadiran hanya 500 orang, mungkin rakyat dah muak dengan penipuan demi penipuan yang di buat oleh anwar...

Modal ceramah semalam ialah tayangan video kes liwat pertama dan penceramah pula lepas sorang-sorang bercerita mengimbau kes liwat anwar 15 tahun lepas...



Siapa mamat nie, nampak "JAMBU"...


Ceramah hannah yeoh penuh dengan hasutan, itu sebab dia beria-ia nak hapuskan akta hasutan...


27 October 2014

Johari Abdul Rempuh Pintu Pagar UM

Johari abdul mengetuai perusuh merempuh pintu pagar UM sebentar tadi..

Setelah berkali-kali polis beri amaran tetapi penyokong anwar tidak juga berganjak, kedengaran penyokong anwar memaki hamun pihak polis dan pegawai keselamatan UM...

Harap pihak polis bertindak tegas terhadap perusuh ini...

21 October 2014

Program "I Want To Touch Anwar Ibrahim' Di Little India Klang...

No comment, just enjoy the picture...
Hujan lebat, so tak boleh follow sampai habis...
















20 October 2014

MAIS Ucap Selamat Maju Jaya Kepada Penganjur "Mari Pegang Anjing"

Surat yang dikatakan dari Majlis Agama Islam (MAIS) sudah bertebaran di alam maya, dalam surat itu, pihak MAIS mengucapkan "Selamat Maju Jaya" kepada penganjur acara "i want to touch a dog (IWTTAD)...
Rupanya acara itu mendapat sokongan padu dari MAIS...

Lepas nie MAIS boleh la luluskan pulak acara i want to touch a pig, pasal babi tak haram di sentuh, babi hanya haram di makan... hahahahaha....

Tahniah MAIS, korang tanggung la dosa puak-puak tu....

Lihat gambar, apa yang menyedihkan, mereka yang bertudung dok galak sangat nak pegang anjing, tak nampak pulak awek-awek melayu yang free hair dukung anjing...


Semua foto aku collect dari facebook, untuk tunjuk pada korang bertapa gembiranya mereka dapat mendakap dan memeluk anjing...